5-те най-скъпи часовника, притежавани от футболисти


5-те най-скъпи часовника, притежавани от футболисти
Снимка: Getty Images/Guliver

14480 0

Футболът се счита за един от най-популярните спортове в света, като стадионите редовно се превръщат в арена на истински емоции, дори и извън терена. Всеизвестно е, че футболистите печелят много добри пари и охотно ги харчат за различни луксозни стоки. Освен скъпи спортни коли и ексклузивни мезонети, някои професионални спортисти обичат да инвестират и в луксозни часовници.  Що се отнася до носенето на скъпи часовници, повечето спортисти обичат да парадират с мъжки дизайнерски часовници за колосални суми. Продължете да четете, за да знаете за най-скъпите часовници, носени и притежавани от футболисти.

Топ футболисти и техните луксозни часовници

1. Rolex Daytona Chronograph


Въпреки че Кристиано Роналдо е посланик на емблематичната марка Tag Heuer, той често е виждан да носи златния Rolex Daytona. Той се оценява на около 1,25 милиона долара и е един от най-скъпите часовници по света. Този часовник има няколко изумителни функции и продължава да привлича хората, влюбили се в него. Има масивна структура, която е оцветена в сребристо и червено. Кристиано Роналдо наскоро стана притежател на диамантен часовник от Jacob & Co. CAVIAR. Очаква се той да бъде оценен на около 8 милиона долара.


2.
Rolex White Gold Bezel

Ако следите известния футболист Бензема, сигурно сте забелязали невероятните часовници, които той обича да носи през цялото време. Въпреки че в гардероба си има повече модели на Rolex, той обича да купува различни марки. Според съобщения в медиите, най-скъпият му часовник е 18-каратното бяло злато Daytona, което струва около 250 000 долара. Той също има Rolex Submariner, който струва около $ 35 000 долара и изглежда очарователно. Ако искате да научите повече за часовниците, които той носи, посетете профилите му в социалните мрежи.



3. Audemars Piguet Royal


Изненадващо, самият Лионел Меси е собственик на часовници Audemars Piguet, изработени от чиста платина. Ако обаче искате да закупите часовник от тази колекция, всяка бройка се оценява на $ 350 000. Така че по-добре е да сте натрупали солидни средства, преди да посетите в магазина на Меси. Тъй като той е посланик на тази марка, Меси е носил почти всички дизайни от колекцията им. Посетете неговия Instagram профил, за да разгледате всички часовници, които той обикновено носи. Платинените му часовници са признати за едни от най-добрите луксозни часовници в целия свят.



4. Gaga Milan


Трябва да знаете, Неймар е настоящият посланик на марката, базирана в Милано компания за луксозни часовници. Едва след закупуването на 16 часовника от тяхната колекция те му предложиха да бъде на корица в тяхното списание. Интересното е, че същата компания пусна цяла лимитирана серия под негово име. Линията произвежда само 500 броя по целия свят и се продава светкавично бързо. Така че, ако го преследвате много често в мрежата, сигурно сте го забелязали да носи различни часовници на тази компания.



5. Patek Philippe Nautilus


Този емблематичен часовник наскоро бе закупен от Джеси Лингард за колосалните 830 000 долара. Този часовник е покрит с чисто злато и е с красива квадратна форма. Въпреки че е скъп, той се носи от много професионални експерти по света. Тъй като изглежда уникално, този часовник може лесно да се комбинира както при неофициални поводи, така и при официални корпоративни срещи. Всеки часовник, пуснат от тази компания, винаги е заемал заглавия със знаменитости и телевизионни личности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички