18+! На бавен кадър: Гърдите на кечистка изскочиха при бой - как реагира? (ВИДЕО)


18+! На бавен кадър: Гърдите на кечистка изскочиха при бой - как реагира? (ВИДЕО)
Снимка: Instagram/ariannagrace_wwe

10652 0

До изключително куриозна ситуация се стигна по време на двубой от женския кеч. На събитие на WWE една от най-популярните състезателки - Ариана Грейс, попадна в нежелана ситуация, докато се бие срещу Кармен Петрович.

Грейс бе притиснала Петрович в ъгъла, докато двете бяха на ринга. За да се измъкне, Кармен използва ритник, с който отблъсна съперничката. При това ѝ действие обаче оголи зоната на бюста на Грейс.

Как реагира Ариана, след като гърдите ѝ излязоха?

Все пак канадската състезателка не се смути от случилото се и реагира много бързо. Първоначално ги прикри с ръце, а след това намести костюма, с който бе излязала на ринга, обратно на мястото му, покривайки всичко.

Телевизионните камери обаче уловиха всичко и куриозната ситуация набира популярност в социалните мрежи. Можете да видите въпросните кадри чрез видеата, които са прикачени по-долу в материала (18+).

Коя е Ариана Грейс?

Грейс се състезава в седмичното телевизионно шоу на Световната федерация по кеч. WWE NXT представлява хибрид между риалити-шоу и шоу на WWE, което се предава пряко по телевизията. Победителят пък получава възможността да подпише договор с компанията.

Ариана Грейс бе обявена и за най-красивата състезателка в WWE NXT. Нейната мисия е да покаже какво означава това да си едновременно и красива, и силна.

*В началото на видеото, побрало най-интересните моменти, ще видите за кратко случилото се. Под него можете да последвате линка, за да видите случилото се на бавен кадър!

Можете да видите случилото се на бавен кадър ТУК (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички