14-те най-интересни футболни ВИДЕА на 2015-а


14-те най-интересни футболни ВИДЕА на 2015-а

2184 0

През 2015 година се нагледахме на какво ли не във футбола и спорта: смешни автоголове, забавни нелепи ситуации, щедри пропуски от точката на дузпата... и какво ли още не. На своя сайт каналът "Футбол" събра 14 смешни, забавни, а и няколко невероятно сладки видеа.

Как се нарича ситуацията, когато в твоят сериозен клуб на тренировка идват момчета в не съвсем спортен вид и започват да доказват, че в нещо те превъзхождат? Абсурдно, комично, както ви хареса.

Но не и в Ливърпул, където един обикновен холандец на име Бас ван Велзен дойде да покаже способностите си да бележи от свободен удар и смая многомилионните звезди на "червените".

Дани Алвеш, съдейки по неговия Инстаграм, обожава да пее, но си признава: "Не умея да го правя, но обичам да разпускам с музика". И досадните въпроси за неговия евентуален трансфер в ПСЖ бразилецът пресече неочаквано за всички - с песен.

Приключвайки темата с играчите на Барселона, ще се почудим на блестящия удар на Мартин Монтоя, който прати футболната топка в баскетболния обръч(!) с изстрел с крак (!!) от 25 метра (!!!). Впрочем, това не помогна на защитника да бъде титуляр, сега той играе в Италия.

Тази година имаше достатъчно смешни ситуации, свързани с автоголове. Една от тях се случи в Йордания. Няма такъв казус!

Първенството на Холандия е доста весело като цяло. Ето защо не е изненада, че и там си вкарват идиотски автоголове.

Мнозина писаха за великодушната постъпка на футболиста от азербайджанския Карабах, който не пожела да вкара от дузпа, тъй като, според него, не е имало нарушение. И прати топката над вратата.

От мача от шведския шампионат между АИК и Норкьопинг произлезе един от най-смешните моменти в историята на футбола, свързани със симулацията. Още по-забавно е да се гледа как "нарушителят" се смее сам на ситуацията.

Тук вече на първо място по абсурдност трябва да бъде моментът с този съдия. Заради неговото "страдание" между другото бе изгонен играчът. Чиста комедия!

Не толкова отдавна в мача срещи Инголщат треньорът на Байерн Хосеп Гуардиола мотивира Филип Лам с помощта на бележка. Играчът я прочете, взе я под внимание и... вкара гол след 20 минути.

Ако това да предизвикате Гуардиола на дуел е доста трудно, то при треньорите от португалското първенство няма да имате проблем. След мача Бенфика - Порто, в който гостите загубиха шансове за златните медали, техният треньор Хулен Лопетеги отиде да стисне ръката на Жорже Жезуш. След няколко мили думи, треньорите така се вкопчиха, че едвам ги разтърваха.

Докато в Португалия се караха, играчите на Реал Мадрид демонстрираха чудеса в синхрона помежду си: в тъча.

Хамес, между другото, се отчете с още едно мило видео с малък фен, който много се зарадва от срещата си със своя идол. Колумбиецът бе не по-малко впечатлен от този ефект и затова подари на момчето блузата си.

Има интересни видеа и от Русия, например, в ЦСКА проведоха забавна тренировка с големи топки, плавници и прочие не толкова футболни предмети.

А това видео ще се хареса на всички фенове, без изключение - как фен на Локомотив с помощта на шал успя да се върне в сектора. Ние не насърчаваме безпорядъка, само отбелязваме колко ловко фенът успя да се спаси от стюардите и да си отиде на мястото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички