100 лева от Efbet – теб чакат! И то веднага след регистрация


100 лева от Efbet – теб чакат! И то веднага след регистрация
Снимка: БГНЕС

1834 0

ОК, прекарваш все повече време пред компютъра, колкото и непрепоръчителнo да е това, но такава е реалността ни за добро и за зло. Но все пак от време на време си подаваш носа и навън, нали? Значи все си мернал онези големите билборди, в които ти обещават 100 лв. за регистрация в Efbet. „Да бе, да” - казваш си ти – „Кой ще ми даде ей така цяла стотачка?” Хем си прав, хем не съвсем. Да, вярно е, че стотачката няма да ти потъне в портфейла на минутата след регистрацията, но това, че можеш да я получиш от най-утвърдения букмейкър в България само за вписването си в системата е напълно реална възможност.

Та след като висиш по няколко часа на ден пред лаптопа, защо се хабиш да ходиш всеки път до „Еврофутбола”, когато се присетиш, че има интересен мач, на който ти се ще да сложиш двулевка или пък десетачка? Всъщност, няма нищо лошо да отскочиш до кварталния пункт, все пак това е социализация, пък и движение си трябва, с това заседяване трябва да се внимава. Но регистрацията в Ефбет онлайн платформата не означава да не ходиш повече в близкото барче, където си попълваш фишовете и пиеш биричка, докато гледаш мачове и си лафите с приятели и съседи.

„Абе къде са тези 100 лева, какво ме баламосваш?”, ще запиташ сега. Спокойно, не се опитваме да те заблудим. Стоте лева си ги получаваш при вписването във виртулната система на Efbet, само че не с образа на Алеко Константинов в джоба.

Какво всъщност представлява този бонус?

Ами това е добавка към първоначалния ти депозит в платформата за спортни залози на водещия букмейкър в България. Комплиментът от компанията е в размер на 25 процента от стартовата вноска по сметката ти в електронната система на Efbet. Т.е. ако започнеш с 10 лева, колкото е долният праг на първия депозит (а и на всеки след това), не очаквай за тях да получиш 100 като бонус – не, ще ти добавят 2,50.

Но ако вкараш 1000 лева, за да започнеш със спортните залози, няма да получиш 250 лева – 100 лева е максимумът, който букмейкърът предоставя на своите потребители, които са нови в интернет версията и депозират първите средства по своя акаунт. Един вид, няма нужда да се изхвърляш с твърде висока вноска за старт – изгодно е до 400 лева. След това така или иначе можеш да добавяш и пак да получаваш бонуси.

Ако си си помислил, че тези 100 лева ще си ги изтеглиш веднага, след като са ти ги начислили по сметката, помисли си пак. Наистина, никой не подарява пари просто ей-така. Стотачката или колкото е първоначалният бонус при регистрация, е допълнителна сума за игра, която може да се усвои в реални пари едва след изпълнението на определени условия.

Ключовата дума е „превъртане”

Тя предвижда, че добавката става валидна за изтегляне, едва след като е изиграна три пъти. А три пъти трябва да бъде разигран и първоначалният депозит. Това означава, че ако за старт си вкарал 200 лева по сметката и към тях са ти начислили още 50, то трябва да направиш залози в размер на 750 лева, за да стане усвоим бонусът. А за да достигнеш до възможността да утроиш залозите, то трябва да си спечелил три пъти повече от внесените средства за започване на играта – т.е. стартовият бонус на Efbet не е нито залъгалка, нито далавера за авантаджии, а мотивация за добрите и постоянни играчи.

Постоянството е ключово понятие, тъй като безплатният залог е задължително да бъде изигран в рамките на 10 денонощия, в противен случай „изгаря”. Цялото превъртане пък трябва да се осъществи в рамките на 30 дни, за да си сигурен, че можеш да усвоиш добавката като истински пари. След изтичане на този период букмейкърът решава дали да удължи срока за превъртане или да отнеме евентуалните печалби, натрупани посредством бонуса, както и самия бонус от сметката на клиента.

Ниските коефициенти не вършат работа

Единичка на сингъл на Барса като домакин срещу Лас Палмас или на Юве срещу Беневенто едва ли ще те устройват, тъй като селекции с коефициенти (как се формират коефициенти) под 1,50 не се зачитат от Efbet при превъртане, същото важи и за всякакви разновидности азиатски линии, включително и хендикап, за бет от типа на „Равен няма залог”. Ако решиш да затвориш залог преди края на събития – така популярният напоследък кешаут, това действие също отпада от сметката с превъртането. А игрите в казиното пък изобщо не се зачитат към тази схема, въпреки че реално личната сметка и за спортните залози, и за ротативките и рулетките е една и съща.

Така че Efbet не подарява пари, а шанс за повече игра, в която ако си добър и успешен, вече можеш да спечелиш и повече. Ако досега не си се регистрирал в онлайн системата за спортни залози на Efbet, можеш да го направиш на момента. Но ако вече имаш регистрация на твое име, няма как да я повторищ, тъй като се изисква ЕГН, а както знаем, то е уникално и неповторимо. Да, вписването в системата на букмейкъра изисква предоставяне на лични данни, а това би отказало мнозина, които ще продължат да си ходят до кварталното кафене и да пускат фишове. Само че регистрацията в Efbet с ЕГН и трите имена не ви излага на риск (няма да теглят кредит от ваше име, ако това ви притеснява), а ви дава възможност да залагате и тогава, когато близкият пункт е затворен, озари ви вдъхновение посред нощ или сте далеч от бара, но пък имате мобилен телефон под ръка или сте заели място на лаптопа. Можете да играете, без да ставате от компютъра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички