Стоичков разкри след кой мач е плакал неутешимо


Стоичков разкри след кой мач е плакал неутешимо
Снимка: Getty Images/Guliver

6927 0

Големият български футболист Христо Стоичков разкри, че е плакал след мач. Това се е случило след загубата на Барселона от Милан във финала на Шампионска лига (0:4).

Загуба от Атлетико също е карала Камата да се разплаче.

"Когато загубихме от Милан, имахме много силен отбор. Но не успяхме да им вкараме нито един гол. Умът ми не го побира! С Ромарио в състава, с Бегиристайн, Бакеро, Куман! Въпреки че две седмици преди финала победихме Манчестър Юнайтед с 4:0", споделя Стоичков пред "Спорт Експрес".

Стоичков, който преди да се заеме с журналистика, беше треньор, заяви, че не би допуснал негов футболист да пие алкохол ден-два преди мач.

"Всеки човек, в това число и спортистите, могат да опитат вино или водка. Аз не съм изключение. Но минимум 48 часа преди мача ти си длъжен да забравиш за това. Нито грам. Никога не съм пил два дни преди мача. Никога! Ако стана отново треньор, няма да позволя мой футболист да употребява алкохол два дни преди мач. В противен случай ще му покажа вратата. Иначе никой в този отбор няма да ме уважава", категоричен е бившият български селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички