Бившата на Ашли Коул: Бях пред самоубийство след развода


Бившата на Ашли Коул: Бях пред самоубийство след развода
Снимка: Getty Images / Guliver

3481 0

Бившата съпруга на футболиста Ашли Коул Черил имала самоубийствени мисли в първите месеци след развода им преди четири години. Признанието направи самата тя пред списание "Тайм".

Британската певица подаде молба за развод през 2010 година, след като не успя да прости на своя съпруг публичното унижение, на което бе подложена заради разкритията в медиите за неговите изневери. Като мотив за задвижването на съдебната процедура Черил е посочила "неразумното поведение" на тогавашния защитник на Челси. Освен това красавицата направи и разкритието, че съпругът й се е държал с нея като с отрепка.

31-годишната певица призна, че е била в такава тежка депресия, че се е наложило да търси дори медицинска помощ.

"Тогава бях на ръба - разказва Черил. - Направо чувствах как полудявам. Минаваха ми мисли да сложа край на живота си, направо не ми се живееше. Не чувствах никаква страст да продължавам, направо си бях почти умряла. Дори да стана от леглото бе голяма тежест за мен".

Черил, която наскоро се омъжи за френския ресторантьор Жан-Бернар Фернандес Версини, продължава: "Не можех да спя в онези дни, не можех да се храня. Когато се опитвах да заспя и си затварях очите, изведнъж светът полудяваше пред мен."

Бившата г-жа Коул се нуждаела от цели две години, докато напълно превъзмогне нелеката ситуация. "Едва по-късно си дадох сметка, че Ашли се държеше с мен като някакъв парцал. После си казах, че повече няма да разрешавам на никого да се отнася с мен по подобен начин. Реших да бъда себе си и намерих изход от тази тежка душевна криза".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички