СНИМКА: Бекъм лъсна във фланелка на Барселона


СНИМКА: Бекъм лъсна във фланелка на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1842 0

Въпреки че игра и в други клубове, в кариерата на Дейвид Бекъм има два значими периода - в Манчестър Юнайтед и в Реал Мадрид.

От дете Бекъм е свързан с "червените дяволи", след като премина през тяхната академия и се превърна в истинска звезда в отбора на сър Алекс Фъргюсън. Той спечели всички възможни трофеи и през 2003 г. премина в Реал Мадрид.

На "Бернабеу" и досега помнят Бекс със зрелищната му игра и неговите наказателни удари, но със сигурност доста от феновете на "кралския клуб" ще се разочароват да разберат, че в младежките си години англичанинът е бил фен на най-големия им враг Барселона.

Снимката на Дейвид във фланелка на Барселона, която се появи в мрежата, е направена преди около 24 години. На снимката до Бекс позират приятелите му в академията - Гари Невил, Крис Каспър и Бен Торнли.

В същото време Барселона минаваше през един от най-добрите си мигове в историята, демонстрирайки страхотен футбол под ръководството на Йохан Кройф.

Водени от Куман, Стоичков и Гуардиола, каталунците вдигнаха над главите си два пъти един след друг шампионския трофей в Примера дивисион и го направиха във фланелки като тази на Бекъм от снимката, пише Goal.com.

В това време Реал Мадрид не беше в най-добрия си период и не беше най-популярният за младите хора клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички