Луи Саа разкри как Ван Нистелрой веднъж е разплакал Роналдо

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Луи Саа разкри интересни подробности за двама от бившите си съотборници в английския гранд - Кристиано Роналдо и Рууд ван Нистелрой. Тримата бяха съотборници в периода 2004-2006 година.

"Имаше история, когато Рууд докара Кристиано до сълзи. Случи се по време на тренировки. В онзи момент бащата на Роналдо беше починал. Те започнаха да спорят и това се случи в неподходящ момент. Случват се подобни неща, когато футболистите са със силни характери. Сигурен съм, че Рууд съжалява за някои неща. Кристиано просто беше животно. Не зная може ли той да бъде наречен човек. Още на 18-19-годишна възраст можеше да се види, че той не е обикновен човек", заяви французинът, цитиран от FourFourTwo.

За кой нападател Луи Саа посъветва Манчестър Юнайтед да ограби банка?

Бившият нападателя на Манчестър Юнайтед Луи Саа смята, че английският клуб се нуждае от сериозно подсилване в атака. Според 41-годишния французин...

"Тези играчи, които имат всички способности, признават, че става въпрос и да работиш повече от всеки. Не само за талант. Най-добрите в тениса не удрят топката по-добре и нямат по-добра техника, те просто работят повече от всички, Кристиано също прави така", допълни Саа. А какво изказване направи наскоро Нистелрой, което няма да се хареса на Роналдо, вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!