13893911... 13893912... още колко?


13893911... 13893912... още колко?

3106 0

Ливърпул започна силно настоящия сезон, след като воденият от Юрген Клоп записа 3 много ценни победи, две от които бяха като гост на Арсенал и Челси. "Червената машина" на Клоп работи все по-близо до своя пик, което вещае много сериозни проблеми за всички съперници на тима, особено като се има предвид че мърсисайдци не играят в Европа. Но...

Към настоящия момент Ливърпул не е ставал шампион от точно 9648 дни и това със сигурност тежи дори на настоящата селекция, а тежестта ще става все по-голяма и по-голяма. Някошаният хегемон по английските терени изпусна да спечели титлата на два-три пъти през настоящия век, като именно тази психологическа бариера е големият проблем, с който Юрген Клоп трябва да се справи.

ИЗДЪНКАТА НА ЛИВЪРПУЛ БАЛОТЕЛИ ОЦЕНЕН "АЛКОХОЛНО" В НИЦА

За да си представите точно колко тежи това на Ливърпул, трябва просто да знаете, че е създаден сайт, който отброява всяка една секунда, откакто "червените" не са вдигали шампионската титла. Съперниците на тима се подиграват, а феновете понякога, най-често скришом, поглеждат към отчайващите цифри - неизбежна форма на мазохизъм, докато един ден това не приключи.

Всеки, който иска да провери колко секунди са изминали от последната титла на Ливърпул, може да го провери тук. Но бъдете сигурни - дори да не си признават, на "Анфийлд" са твърдо решени броячът да спре някъде през май 2017 година.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама