13893911... 13893912... още колко?


13893911... 13893912... още колко?
Снимка: Guliver/GettyImages

3615 0

Ливърпул започна силно настоящия сезон, след като воденият от Юрген Клоп записа 3 много ценни победи, две от които бяха като гост на Арсенал и Челси. "Червената машина" на Клоп работи все по-близо до своя пик, което вещае много сериозни проблеми за всички съперници на тима, особено като се има предвид че мърсисайдци не играят в Европа. Но...

Към настоящия момент Ливърпул не е ставал шампион от точно 9648 дни и това със сигурност тежи дори на настоящата селекция, а тежестта ще става все по-голяма и по-голяма. Някошаният хегемон по английските терени изпусна да спечели титлата на два-три пъти през настоящия век, като именно тази психологическа бариера е големият проблем, с който Юрген Клоп трябва да се справи.

ИЗДЪНКАТА НА ЛИВЪРПУЛ БАЛОТЕЛИ ОЦЕНЕН "АЛКОХОЛНО" В НИЦА

За да си представите точно колко тежи това на Ливърпул, трябва просто да знаете, че е създаден сайт, който отброява всяка една секунда, откакто "червените" не са вдигали шампионската титла. Съперниците на тима се подиграват, а феновете понякога, най-често скришом, поглеждат към отчайващите цифри - неизбежна форма на мазохизъм, докато един ден това не приключи.

Всеки, който иска да провери колко секунди са изминали от последната титла на Ливърпул, може да го провери тук. Но бъдете сигурни - дори да не си признават, на "Анфийлд" са твърдо решени броячът да спре някъде през май 2017 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички