Единство! Невероятният начин, по който Дания "защити" Ериксен от камери и погледи


Единство! Невероятният начин, по който Дания "защити" Ериксен от камери и погледи
Снимка: Guliver/GettImages

14558 0

В 4-ия мач от Европейското първенство по футбол се случи един от най-страшните инциденти в историята на големите футболни шампионати. Звездата на Дания Кристиян Ериксен припадна на терена без никаква видима причина и се наложи спешна медицинска помощ, за да бъде свестен. За щастие, след неуморни усилия на лекарите и бързата им намеса, Ериксен е напуснал стадиона в стабилно състояние и в момента се намира в болница. 

Огромно впечатление обаче направи реакцията на играчите на Дания. Въпреки че моментът беше тежък за всички тях, целият отбор на "динамита" се събра около плеймейкъра и организира своеобразна стена с цел да предпази Ериксен от погледите на феновете, но най-вече от кадрите на телевизиите, които излъчват Евро 2020. 

Датчаните се хванаха за ръце, за да образуват стената, и не я нарушиха до момнта, в който играчът не беше изнесен към тунела на стадион "Паркен". Въпреки техните усилия, телевизионният гигант BBC показа смущаващи кадри както на Ериксен, така и на неговата партньорка Сабрина Квист Янсен. Тях няма да видите на страниците на Sportlive.bg. 

Селекцията на Дания демонстрира на цял свят как трябва да се реагира в такива ситуации. Затова нека вземем пример от тях и да поздравим датчаните за единството, което показаха! 

Подробности за състоянието на Кристиан Ериксен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички