Залози на живо в турнира Шампионска Лига на winbet.bg


Залози на живо в турнира Шампионска Лига на winbet.bg
Снимка: Winbet.bg

183 0

Шампионска лига е турнирът, който неминуемо приковава интереса на феновете на европейския футбол. Срещите от най-престижната надпревара на континента се радват на висок зрителски интерес, а основна причина за това е зрелището, което отборите обикновено предлагат на аудиторията. В winbet.bg могат да се поставят залози на живо за всеки един от мачовете, а през март това може да се случи и във формата на турнир с общ награден фонд 25 000 лева.

25 000 лева награден фонд с новия турнир Шампионска лига в WINBET

Шампионската лига вече е в своята елиминационна фаза, като вече има и отбори, класирали се на 1/4-финалите. Тимове като Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен вече очакват съперниците си в следващата фаза, преодолявайки съответно съставите на Лацио и Реал Сосиедад.

В същото време е безспорно, че залозите в реално време са сред най-големите атракции за футболните фенове. Те имат възможност да следят дадена среща на живо, съответно преценявайки какъв ход да предприемат.

Именно залозите на живо са в основата на новия турнир Шампионска лига на WINBET, чийто награден фонд достига сумата от 25 000 лева. Разбира се, за квалифициращи се считат единствено предвижданията, направени на срещите от най-престижния европейски футболен турнир. От оператора посочват, че няма ограничение относно минимален коефициент на залозите, както и за минимална сума на залога. Ограничения няма и по отношение на броя на поставените залози.

Класиране ще се води за всеки един от проведените кръгове на Турнир Шампионска лига, като има и генерално такова, което ще излъчи най-добрите играчи. Голямата награда за първо място е 2000 лева, които ще бъдат спечелени от познавач №1.

За първи път в България - ранно изплащане за брой голове

Winbet.bg е игралният сайт, който за първи път представи на българския пазар промоцията “Ранно изплащане за брой голове”. Тя влиза в сила при залози тип “над 2.5 гола”, където потребителят задължително търси поне три отбелязани попадения в дадена среща.

Благодарение на ранното изплащане, тази процедура е осезаемо “олекотена” в полза на потребителя. Ако до 33-ата минута на двубоя са реализирани две попадения, тогава залогът на играча се затваря автоматично и се маркира като печеливш, без да има нужда да се чака трети гол.

По-високи коефициенти винаги има с Персонален Power Boost

Едва ли има фен на спортните залози, който да не търси възможно най-високи коефициенти. В крайна сметка, те играят съществена роля по отношение на това каква би била евентуалната печалба.

Търсенето на завишени коефициенти намира своя отговор в спортната секция на winbet.bg, благодарение на Персонален Power Boost. Тук играчите могат да получат увеличение на ставките с между 5 и 10 процента, като това зависи от коефициента на пазара, който те са избрали да използват.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички