Вечното дерби се завръща с нов вълнуващ сблъсък между Левски и ЦСКА


Вечното дерби се завръща с нов вълнуващ сблъсък между Левски и ЦСКА

384 0

Ако има мач, който да е емблемата на българската Първа лига, това несъмнено е Вечното дерби между Левски и ЦСКА. Тази неделя двата големи съперника отново се изправят един срещу друг на националния стадион “Васил Левски”, броени дни след претърпени поражения в последните си мачове.

Супер завишени коефициенти, вълнуващи пазари и опции за залози на живо очакват всички футболни фенове в спортната секция на winbet.bg. Но какво може да се очаква от Вечното дерби тази седмица? 

Левски и ЦСКА пристъпват един към друг след колебания в последните си срещи

Поне засега, седмицата не бе добра за двата столични гранда. Левски и ЦСКА записаха загуби в последните си мачове в Първа лига, съответно срещу Лудогорец и Локомотив Пловдив. Това прави залога в предстоящото дерби още по-голям - и двата тима ще направят опит да се реваншират пред своите фенове.

За първи път Левски допусна цели пет гола в двубой с шампиона Лудогорец. Срещата в Разград завърши с разгромен успех от 5:1 за “орлите”. Марин Петков успя да отбележи за “сините”, но отборът на Николай Костов игра зле в отбрана и не успя да се противопостави на разградския гранд.

Най-важното сега е Николай Костов да намери точния подход към своите играчи в психологически план. Тук наставникът трябва да използва своя опит, за да мотивира футболистите и да ги подготви за дербито в неделя.

От друга страна, наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро също трябваше да преглътне доста критики след домакинската загуба с 1:2 срещу Локомотив Пловдив. Поражението остави “армейците” на 6 точки зад лидера Лудогорец, което прави успеха над Левски задължителен.

Сега е моментът лидерите в състава на ЦСКА да поведат своите съотборници в трудната ситуация. Футболисти като Каранга и Фаетон могат да го направят в атака, докато двамата норвежци Линдсет и Шкарсем ще бъдат от особена важност в средната линия. От тяхната игра до голяма степен зависи и цялостния облик на ЦСКА.

Специална промоция от WINBET

Специално за срещата, WINBET предлага и специална промоция за залози на живо: Всеки залог на стойност от 20 лв. или повече, поставен при минимален коефициент от 1.60, ще донесе на клиентите на сайта на компанията бонус между 10 лв. и 100 лв. на случаен принцип под формата на безплатен залог.

Остава в сила и промоцията на WINBET със залози без риск за мачовете на ЦСКА. Тя се активира, когато “армейците” отбележат попадение в противниковата врата до 33-ата минута на съответния сблъсък. Ако въпреки това отборът не спечелили срещата, игралният сайт ще възстанови стойността на залога за победа на ЦСКА (до 100 лева). В случай че ЦСКА отбележи гол до 33-ата минута и в крайна сметка спечели съответния двубой, поставилите залог за победа ще получат от WINBET специален бонус - безплатен залог на стойност до 20 лева.

Клиентите на WINBET следва да знаят, че валидни за промоцията са всички единични залози за успех на ЦСКА (“Краен резултат” или “Краен резултат 0% Марж”), като минималната стойност следва да бъде поне 5 лева.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички