Топ фиш за деня: Заложете на Англия, Словения и Словакия


Топ фиш за деня: Заложете на Англия, Словения и Словакия
Снимка: Getty Images/Guliver

1536 0

Днес ще се проведат няколко битки от квалификациите за Евро 2016 година, като три мача се открояват със сигурен победител, а комбинация между трите може да ви донесе някоя друга парична печалба, която да направи уикенда по-добър.

На "Уемби" Англия се изправя срещу Литва, като "трите лъва" са се устремили към първото място в група Е. До момента островитяните имат 4 поредни победи, като и двете у дома са спечелени с 2 гола или повече разлика. В същото време Литва е ужасяващ гост, като за 3 години има 3 победи като гост - над Лихтенщайн, Сан Марино и, изненадващи, Финландия. Тук изходът е ясен и Англия няма да допусне изненада.

В друг категорично предрешен двубой Словения посреща отбора на Сан Марино, който в историята си няма загуба като гост с по-малко от три гола, а освен това няма отбелязан гол.

Не на последно място в листата "сигурни" попада двубоят на Словакия срещу Люксембург. Въпреки че футболното джудже показва все по-добра игра, едва ли Хамшик и компания ще позволят изненада, след като вече победиха Испания в своята група и след 4 мача имат 12 точки при 8:2 голова разлика.

Сигурният фиш на деня:

Англия (-1 хендикап)

Словения (да спечели на 0)

Словакия (-1 хендикап)

Общ коефициент: 2.72 (среден коефициент)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички