С Betano mobile следваме актуалните спортни събития в реално време


С Betano mobile следваме актуалните спортни събития в реално време
Снимка: betano

9848 0

Всеки почитател на футбола е изпадал в такава ситуация - иска страшно много да гледа даден мач, но в същото време трябва да свърши нещо важно в работата, да отиде да напазарува или... просто да отстъпи телевизора на половинката, тъй като започва нейният сериал. Е, вече има решения на такива дилеми, които спасяват феновете. Освен че са от полза за любителите на онлайн залозите, betano mobile опциите също така дават възможност да се следят актуалните спортни събития в реално време, а това се явява спасителен пояс в конфликтни моменти.

Трябва ли да се сваля мобилно приложение?

Не е задължително, но не пречи. От една страна мобилната версия на новия букмейкър на българския пазар работи безупречно и предоставя идентичното съдържание и възможности, каквито се откриват и в основната десктоп версия. Но пък свалянето и инсталирането на специалната Betano mobile апликация дава още по-добро потребителско изживяван - или User Experience (UX), както се нарича в последно време. Мобилното приложение на оператора може да се свали от основния сайт, като това е единственият вариант за притежатели на Android устройства. Тези, които работят с iOS, могат да потърсят софтуера и в App Store.

Каква е ползата от Betano mobile app? Един от големите плюсове е именно в това, че можем да гледаме спортни събития на живо. За целта трябва да имаме регистрация, да разполагаме със средства в акаунта и да демонстрираме поне минимална активност в поставянето на залозите. Без да сме влезли в профила си няма как да наблюдаваме футболни срещи или други спортни прояви, които се провеждат в съответния момент.

Как да разберем кои мачове и състезания се излъчват в реално време от платформата на букмейкъра? Ако използваме смартфон или таблет, трябва минем през панела за вход, а след това да обърнем внимание на горната хоризонтална лента с отметки, която се намира точно под главата и под панела за лична информация. Крайно вляво се намира връзка “Всички” (има се предвид събития на живо), до нея “Моите”, “Футбол”, “Тенис” и т.н. Трябва да превъртим (или да скролнем) цялата лента до крайната дясна опция, в която откриваме именно връзката за излъчване на живо. Това може да се настрои според предпочитанията на потребителя (или да се къстъмизира) за по-голямо удобство и за подобряване на UX.

Благодарение на тази функция можем да гледаме търсения от нас мач навсякъде в рамките на България. Извън границите на страната вече важат други правила, които не са свързани с лиценза на Betano за нашата територия. Но докато сме на опашката в магазина, в градския транспорт или в кратка почивка по време на работа, можем да хвърлим по един поглед и на това, което се случва в спортния свят в реално време.

А какво се случва, ако не можем да гледаме?

Има го и този момент. Понякога просто няма как да наблюдаваме на живо събитието, което ни интересува. С Betano mobile все пак има някакъв вариант да получаваме най-малкото актуална информация. Настройваме известията за даден мач или състезание и така до нас достига навременни новини за промяна в резултата или настъпване на други ключови обстоятелства. Ако сме направили прогноза в рамките на конкретен мач, можем да добавим към него и опция да се изпрати известие след приключването му или уреждане на съответния залог. Още едно удобство, което намираме в мобилния си телефон, и то без никакви усилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички