ПРОГНОЗИ: Съботният ден във Висшата лига


ПРОГНОЗИ: Съботният ден във Висшата лига
Снимка: Gulliver/Getty Images

2021 0

С началото на сезона във Висшата лига Sportline.bg подновява своята рубрика "Спортни прогнози". Очаквайте много анализи, коментари и, разбира се, нашите прогнози за всички топ първенства. Започваме с първата събота на английски футбол, който отново превзема малкия екран:

Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1

"Червените дяволи" записаха нелошо трансферно лято досега, като се подсилиха в най-проблемната си зона до момента - халфовата линия. Домакините впечатлиха с играта си по време на подготовката, а дълбочината в състава е налице. Тази година Юнайтед отново е сред големите фаворити, а до момента Тотнъм не показа да бележи ръст в своето развитие. Очаквайте домакински успех, най-вероятно с 2 или повече гола разлика.

Борнемут - Астън Вила Х 

Дебютантът във Висшата лига приема Астън Вила, който беше напуснат от две от големите си звезди - Кристиан Бентеке и Фабиан Делф. Това стана в последните две седмици и Тим Шърууд още не им е намерил заместници. "Виланите" отново ще се борят за своето оцеляване, като до момента не се виждат предпоставки за по-добро представяне на тима. Еуфорията и моментното състояние са на страната на новака, така че очаквайте Борнемут да не загуби този двубой.

Евертън - Уотфорд 1

Лесна победа за "карамелите". Уотфорд още не е в оптимална форма и клубът продължава да търси подсилване след завръщането си във Висшата лига. Евертън има много малки промени в сравнение със състава от миналата година, който записа силна втора част на сезона. "Карамелите" ще спечелят лесно мача.

Ето и предложенията ни за останалите мачове:

Лестър - Съндърлан Х

Норич - Кристъл Палас 2

Челси - Суонси 1 (два гола разлика в полза на Челси)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички