Прогноза за Висшата лига: Челси - Манчестър Сити


Прогноза за Висшата лига: Челси - Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Gulliver

1292 0

Отборите на Челси и Манчестър Сити излизат тази вечер на стадион Стамфорд Бридж в среща с огромен заряд. Играчите на Антонио Конте водят със седем точки на Тотнъм в битката за първото място и евентуален неуспех днес може да доведе до неочаквани трусове при сините. През уикенда те загубиха неочаквано като домакини на Кристъл Палас, затова специалистите очакват подопаващ отговор от страна на Еден Азар и Диего Коста.

Антонио Конте ще разчита на всичките си титуляри за срещата, като единствено Виктор Моузес няма да бъде на разположение.

Челси най-вероятно ще играе на контра атака и ще разчита на статични положения. Домакините имат отлични бързи крила в лицето на Азар, Педро и Уилям, които могат да накажат не особено качествената защита на Манчестър Сити.

Пеп Гуардиола от своя страна отново ще заложи на Сане, Агуеро и Кевин де Бройне в предни позиции, а Рахийм Стърлинг е под въпрос за двубоя. Проблемите на Сити обаче са в защита, където Джон Стоунс и Отаменди са много далеч от класата, която трябва да притежават играчи от подобен ранг.

Прогноза на Sportlive.bg: И двата тима да отбележат гол (1.57)

Рискова прогноза: Равенство (3.50)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички