ПРОГНОЗA за Премиершип: Лестър - Челси


ПРОГНОЗA за Премиершип: Лестър - Челси

2283 0

Изненадващият лидер в Англия срещу шампиона и шокиращо изоставащ в първенството Челси.

Лестър - Челси, 22:00 часа

Ако този мач беше в първия кръг или се играеше през миналия сезон, прогнозата щеше да е много лесна - твърда двойка за определено по-класният и скъп отбор от Лондон.

Шокиращият старт на сезона за Жозе Моуриньо и целите 8 загуби в първите 15 кръга направиха Челси по-скоро отбор, който ще се бори за изпадане, отколкото претендент за титлата. От друга страна Лестър изненадаха цял свят с невероятния си сезон до тук. Само една загуба в 15 мача и 1 място в класирането е повече от сбъдната мечта за Джейми Варди и компания.

Челси записа 3 победи в последните си 5 мача във всички турнири, като допусна само 1 гол и 1 загуба от Борнемут. Тибо Куртоа се завърна на вратата след дълга контузия и това вдъхна повече увереност на защитата, която беше допуснала цели 23 гола в първите 12 кръга. Диего Коща и Еден Азар започват да навлизат в добре познатата си форма от миналия сезон, а Вилиан прави много силни мачове напоследък. С треньор като Жозе Моуриньо, който неизменно е завършвал в Топ 3 на първенствата в които е бил от 2002 година насам, Челси има всички аргументи да спечели този мач.

Мач, който може да преобърне сезона на Челси. Една победа срещу летящия в облаците тим на "лисиците", и то като гост, ще върне лондончани в борбата за Топ 4. Моуриньо много добре знае, че този мач е изключително важен за неговия отбор и ще направи и немислимото, за да го спечели.

Колкото и впечатляващи мачове да направиха Лестър през сезона е ясно, че ще започнат и да губят. Класата на футболистите и треньора на Челси е по-голяма и те ще го покажат довечера.

Прогнозата ни е за голове и в двете врати, но повече в тази на Лестър!

ПРОГНОЗАТА на Sportlive: Лестър - Челси 2 (2.37)

гол/гол (1.66)

По-рисков залог: Победа за Челси с хендикап (4.25)

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички