ПРОГНОЗА за Лига Европа: ПАОК - Борусия Дортмунд


ПРОГНОЗА за Лига Европа: ПАОК - Борусия Дортмунд

2532 0

В последно време четвъртък вечер често е по-интересна от гледна точка „европейски футбол“, отколкото вторник и сряда. Защото каквото и да си говорим, години наред груповата фаза на Шампионската лига рядко предлага драма – известни са както жертвените агнета, така и тези, които вземат лъвския пай.

Тази вечер обаче е време за Лига Европа. Насочваме поглед към срещата ПАОК – Борусия Дортмунд, която обещава интересни възможности както от гледна точка на залози, така и от гледна точка зрелищен футбол.

След периода „Юрген Клоп“, Дортмунд отново върви смело напред. В Германия жълто-черните са втори, но „изпуснаха парата“ през последните две седмици с две поредни равенства. А в Гърция никога не е лесно да се гостува – пред пълен стадион, първи домакински мач на ПАОК в група C на Лига Европа.

ПАОК определено тръгна нагоре с привличането на Бербатов и взе първото си дерби в Гърция – с АЕК. Предстои още по-голям вътрешен мач – с Олимпиакос, от 20:30 часа в неделя (4 октомври). Затова и сега коефициенти като 6.50/4.33/1.50 срещу Дортмунд изглеждат апетитни за някой със склонност към по-голям риск.

Изглежда, че това ще е мач на голове – опцията гол-гол се котира при 1,66, а над 2,5 гола – 1,57. Много апетитно изглежда и опцията ПАОК да поведе преди почивката и мачът да завърши наравно – 17.00. А още по-примамлива е опцията ПАОК да води на полувремето и Дортмунд да обърне – 19.00. Именно този вариант препоръчва Sportline.bg за проба – силен домакински натиск в началото, който да се отплати с преднина за гърците – защо не Бербатов да вкара шестия си гол в мачовете си с Дортмунд (бел. ред – българският нападател има 4 гола срещу Дортмунд с екипа на Леверкузен и един в контрола докато беше играч на Тотнъм) и все пак изравняване или дори победа за по-класния отбор на германците – вече зависи от предпочитанията на залагащите.

Залогът на Sportline: оувър над 2,5 гола, и двата отбора да вкарат, ПАОК да води на полувремето и Дортмунд да изравни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички