ПРОГНОЗА: Холандия - Испания


ПРОГНОЗА: Холандия - Испания

2324 0

Тази вечер в контролна среща един срещу друг се изправят отборите на Холандия и Испания, като всички футболни фенове помнят последната среща между двата отбора.

Те се срещнаха в груповата фаза на Мондиал 2015, когато "лалетата" отнесоха своя съперник с 5:1 и дадоха началото на края за "Ла фурия" на шампионата на планетата.

Нещата обаче са коренно различни на този етап от сезона, а "ла роха" със сигурност ще иска да си върне част от загубеното самочувствие с победа над Холандия. Такава пък изглежда изключително реална предвид формата, в която "лалетата" се намират.

След Световното първенство Холандия беше поета от Гуус Хидинк, който е абсолютен провал начело на тима до момента. Холандците са едва трети в своята квалификационна група, като едва едва се добраха до равен с Турция през уикенда (1:1).

Испания пък подмлади леко отбора си, а това вече дава резултат и европейските шампиони успяха да стабилизират изявите си, връщайки си увереността.

Освен това играчите на тима са в страхотна форма, особено тези на Барселона, като това е и основен фактор да смятаме, че Испания не може да загуби този двубой. "Лалетата" са далеч от най-добрите си дни и едва ли имат сили да се преборят с Испания, особено като се има предвид нагласата, с която играчите на Висенте дел Боске ще се появят на терена.

Сигурна прогноза: Х2 двоен шанс за Испания

По-рискова прогноза: Испания да спечели

Още футболни прогнози търсете в новата секция на Sportline.bg "Прогнози"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички