Подходящи стратегии за онлайн залози


Подходящи стратегии за онлайн залози
Снимка: Bet 365

281 0

Не трябва да се гледа на системите за залагания като на сигурен начин да спечелите пари. Въпреки това от години феновете на хазарта продължават да търсят начини, с които да „надхитрят“ букмейкърите.

Всеки потребител на онлайн букита трябва да следва определени методи в своята игра, за да не загуби твърде голяма сума. Ако не можете да печелите, поне контролирайте своите залагания. Така няма да се наложи да надвишите бюджета, който сте определили да разиграете онлайн.

Управление на банкрол

Това трябва да е най-важният фактор в хазарта. Дори, ако разигравате суми на т. нар. стойностни залози, пак има шанс да загубите определената от вас първоначална сума. Обичайна стратегия е да разделите банкрола на няколко части. Можете постепенно да повишавате минимално сумата на следващите залози. Тя не трябва да надхвърля от 1% до 3% от банкрола. Не си позволявайте да залагате повече от вашия разчет. Всяка импулсивна стратегия води само до спирала от загуби.

С управлението на банкрола разнообразявате и евентуалния риск от играта. В същото време това ви позволява да трупате опит в залаганията. Професионалистите в хазарта не си позволяват да действат прибързано. Опитните фенове на залаганията знаят кога да спрат, без да претърпят прекалено големи загуби.

За начало, най-добре е да започнете своята хазартна игра с по-малки суми. По този начин няма да съжалявате прекалено много за загубите. Не на последно място ще държите под контрол и наличната сума във вашата онлайн сметка.

Всички добри букмейкъри предлагат възможност да се предпазите от хазартна зависимост. Някои от функциите, които се намират в сайтовете на букитата, включват лимити на депозити, опция за изчакващ залог, ограничения за игровите сесии и др.

Търпението на залагащите

С наличието на стотици спортни събития и пазари, от които да се избере подходящ вариант, съвременните потребители на хазартни услуги се чувстват наистина привилегировани. Това не означава, че трябва да се прекалява, само защото в сайтовете има толкова много възможности. Изчакването на правилния залог може да ви донесе нужния успех.

Трябва да бъдете търпеливи, когато играете. Това е не само най-сигурната стратегия за залагане, но и страхотно умение, което ще ви помогне да добиете повече увереност в онлайн хазарта. Предвидливите потребители изчакват правилните коефициенти или пазари. С подобни умения лесно ще увеличите шансовете си за печалба.

Възвръщаемост на вложените пари (ROI)

Основната концепция при всеки вид инвестиции, включително и при спортните предвиждания, е нейната доходност. Това е и начинът, по който трябва да гледате на залагането като цяло. Всеки фен на хазарта е предвидил своя стартова сума за игра онлайн. Трябва да сте сигурни, че можете да спечелите от своята първоначална инвестиция.

Онлайн залозите не винаги носят успех, но вашето онлайн забавление ще бъде неповторимо, ако изберете един от най-добрите букмейкъри, опериращи на българския пазар. Създаването на нов профил в бет365 ще ви направи част от глобалното семейство на спортните фенове, за които футболните мачове носят добри печалби и повече адреналин.

Хазартът е само за пълнолетни и за забавление - играйте отговорно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички