Най-добрите мачове да използвате своя Efbet бонус този уикенд


Най-добрите мачове да използвате своя Efbet бонус този уикенд
Снимка: efbet.com

1955 0

Европейските футболни първенства ще продължат да ни радват и през този уикенд, а дербитата не липсват в края на тази седмица. Всичко това предвещава за дълги часове пред телевизорите и много емоции, а единственото нещо, което може да направи почивните дни още по-интересни е всеки Efbet бонус нов клиент, с който можете да играете онлайн. Ако се питате кои мачове са най-подходящи, тук ще намерите отговорите.

В родната efbet Лига ни очаква сблъсък на върха между Лудогорец и ЦСКА. Двата отбора преследват една и съща цел – шампионската титла. Разградчани искат да запишат 12-то поредно първо място в елита, докато „армейците“ търсят първата си титла от 15 години. Момчетата на Анте Шимунджа ще влязат с по-сериозна умора след мача им от Лига Европа в четвъртък срещу ХИК Хелзинки, докато ЦСКА ще почива цяла седмица след успеха си над Пирин с 2:1. Разградчани пък ще искат не само да победят пряк конкурент за титлата, но и да се реваншират пред феновете си след загубата с 0:1 от Локомотив София през изминалия уикенд. Efbet оценява шанса на Лудогорец за успех на 1.66, докато „армейците“ са със ставка за трите точки от 5.70, което е страхотна възможност, ако смятате, че Саша Илич ще стигне до първото си спечелено дерби откак води ЦСКА.

Във Висшата лига също ни очаква сериозен сблъсък – лидерът Арсенал посреща Ливърпул на „Емирейтс Стейдиъм“. „Топчиите“ влизат в мача след успех над Тотнъм миналия уикенд, а Ливърпул записа поредно разочароващо домакинство – 3:3 срещу Брайтън, което ги остави на 11 точки зад съперника им от Лондон. Всякаква логика сочи към победа за Арсенал, а коефициентът за това е 2.60, но да не забравяме, че отборът на Юрген Клоп е най-опасен, когато всички смятат, че няма силите за победа. Ако стигне до таква ще умножи тези залози 2.70 пъти.

В италианската Серия А ни очаква дерби между два от най-големите отбора в Калчото. Милан посреща Ювентус на „Сан Сиро“ в много важен мач и за двете страни. „Росонерите“ вървят добре в първенството и изостават само на три точки от лидерите Напол и Аталанта, но през седмицата претърпяха крушение срещу Челси в Шампионската лига. Ювентус пък успя да вземе задължителния успех над Макаби Хайфа в Европа, но в родното първенство са на седмото място с едва 13 точки след осем мача. И двата отбора имат защо да търсят задължително победата, а лошата новина е, че и в двата лагера липсват много ключови фигури. Efbet поставя Милан като фаворит с коефициент от 2.15 спрямо 3.70 за торинци.

Не забравяйте, че с всяка нова регистрация в Efbet получавате 100% до 200 лева начален бонус спорт, който можете да използвате веднага, а всеки уикенд получавате и Efbet бонус уикенд за допълнителна възможност за печалби. Какво остава ли? Да не забравяте, че бонусите са важни, а печалбите идват с тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички