Как можем да играем в сайта на новия букмейкър Alphawin?


Как можем да играем в сайта на новия букмейкър Alphawin?
Снимка: Pixabay

4460 0

Какъв е смисълът от появата на нови и нови компании в сектора за онлайн залози в България, при положение, че и сега потребителите имат няколко опции на разположение? Най-лесно е да се отговори, че тук въпросът опира до търсене и предлагане - щом има интерес, то е логично да стартират и свежи имена на пазара, в който от няколко години насам има утвърдени брандове. Появата на букмейкър като аlphawin bg с високите коефициенти и разнообразието от маркети и игри е добра новина за потребителите. Така те имат къде да потърсят алтернатива, ако не са доволни от услугите на оператора, който са ползвали до този момент. Или пък получават още една възможност, като могат да сравняват къде се дават по-високи ставки за популярни първенства като Висшата лига или Серия А. Ако перифразираме поговорката, спокойно можем да кажем “Нов букмейкър - нов късмет!”

Минути ни делят от старта на играта

Няма нищо сложно в това да се започне залагането в сайта на един модерен букмейкър, какъвто е Alphawin. Дори и бърз поглед върху дизайна и качеството на уеб платформата подсказва на колко високо технологично ниво работи стартиралият наскоро оператор. Но това не означава, че е трудно да се играе - напротив, достъпно е за всеки пълнолетен гражданин на България. А от първото отваряне на сайта до поставянето на първия залог ни делят буквално броени минути.

Всяка лицензирана у нас компания за онлайн залози изисква задължителна регистрация, при която се вписват и някои лични данни. След това трябва да се направи и депозит на средства, което при използване на модерни разплащателни методи - било кредитна карта, онлайн портфейл или СМС, става почти на мига. Реално двете действия наистина могат да бъдат извършени, докато си пием кафето, без никакви затруднения.

Мога ли да играя през мобилния телефон?

В днешно време все повече любителите на футбола и на прогнозите използват мобилните си устройства, когато се обръщат към бетинг индустрията. Залозите през смартфон са безпроблемни, когато се използва платформата на Alphawin - сайтът на букмейкъра се зарежда безупречно, независимо от операционната система. Съдържанието и функционалността на мобилната версия стандартно е напълно идентичнта с тази, която откриваме в основния уеб вариант. А играта през mobile устройство се превръща не просто в алтернатива, но и в предпочитан начин за игра от страна на много потребители.

А може ли да се направи регистрация през телефона? Никакъв проблем. Но все пак когато се създава профил в системата на букмейкъра и трябва да се въвеждат персонални данни, то е по-удобно това да се направи на компютър. Вече след това няма значение дали парите се внасят през мобилното устройство или през лаптопа.

А що се отнася до предлаганото разнообразие от възможности за спортни предвиждания в сайта на наскоро стъпил у нас оператор, то е наистина впечатляващо. Десетки футболни първенства присъстват в менюто на Alphawin, като за голяма част от тях е валидна и опцията да се залага на живо. Трудно е да си представим, че един модерен букмейкър няма да включи в портфолиото си Live залози - те просто вече са задължителни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички