Mr Bit е новият онлайн букмейкър за България – какви опции предлага на залагащите?


Mr Bit е новият онлайн букмейкър за България – какви опции предлага на залагащите?
Снимка: Mr. Bit

397 0

Mr Bit e новото място за онлайн залагания за български играчи. Конкуренцията между хазартните оператори у нас се увеличи още повече с появата на Мр Бит, който със своите предложения ще се стреми да бъде първи избор на играчите. Mr Bit е добра опция за любителите на спортните залози, тъй като има добър тираж с много събития за залагане и доста пазари за всички срещи. Освен спортните залози, хазартният оператор предлага и казино игри, които ще очароват клиентите.

Секцията със спортни залагания е структурирана по перфектен начин, като след вход в раздела със спортни събития в MrBit ще се ориентирате бързо. В ляво има меню с топ лиги за залагане, предназначен предимно за любителите на футбола. Имате бърз достъп до топ шампионати като Висша лига, Ла Лига, Серия А, Лига 1, Първа професионална лига и др. В дясно на екрана ще видите популярни залози - избрани опции от предстоящите събития за деня. Така лесно може да видите добра опция за залагане и да я добавите към фиша си. Централната част на спортния раздел пък е заета от зоната за лайв залагания и предстоящите интригуващи събития.

Футболните залози в Mr Bit Bulgariа включват много пазари. Отваряйки дадено събитие, ще видите основните опции за залог. Не се изненадвайте, че те са много, тъй като Мр Бит има богата гама от предложения. Основните пазари на футбол са познати на всеки - 1Х2, Общ брой голове, Първи гол, Двоен шанс, Двата отбора да вкарат, Хендикап и др. В секцията "Други" ще намерите много атрактивни опции за залагане на мачовете, като например Голови диапазони. Тук може да прогнозирате дали ще има 0 или 1 гол в мача, 2-3 гола в срещата и т.н. Метод на първи гол също е интересно предложение, тъй като на високи коефициенти може а прогнозирате за гол от свободен удар, гол с глава и др.

Mr Bit предлага и опции за залози за обрат на даден отбор, да бъде изпусната дузпа в мача, отбор да запази суха мрежа и др. Има много отделни пазари и за двете полувремена на футболните мачове, както и специални залози за играч. И всички тези опции не са налични само на топ футболните срещи, а ги има и на мачове от Дания, Еквадор, Корея и т.н.

Останалите спортове за залагания също са много добре покрити в Мр Бит. Да вземем за пример тенис мач от ATP турнир. Букмейкърът предлага за залози за победител в мача, общ брой геймове, тенисист да спечели сет, точен резултат и много други опции за всеки отделен сет и на живо, когато срещата започне. Спортни дисциплини като баскетбол, волейбол и хокей на лед също имат богата гама от пазари преди мач и на живо. Освен разнообразните опции за залагане, с начален бонус Мр бит клиентите ще получат безплатен залог до 50 лв. Сега е моментът да се възползвате от появата на новия хазартен онлайн оператор в България и да опитате нещо различно, тъй като Mr Bit е специален букмейкър и има амбицията да бъде сред най-добрите у нас.

Хазартните игри са предназначени изключително за лица над 18 години, като имат за цел да предоставят развлечение. Настоятелно призоваваме всеки да подхожда с мярка и отговорност към играта, за да се гарантира, че тя остава единствено източник на забавление.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички