Кой е най-атрактивният betano bonus за спорт?


Кой е най-атрактивният betano bonus за спорт?
Снимка: https://www.betano.bg/

4615 0

Бонус програмата за спортни залози е от голямо значение за всеки хазартен оператор. Със своите атрактивни бонуси, букмейкърите привличат залагащите на спорт и ги подтикват да се регистрират в хазартната им платформа. Чуждестранният бетинг сайт Betano има много бонус оферти и затова е един от топ изборите на залагащите у нас. Вие може да вземете betano bonus като нов клиент за спортни залози и да започнете с повече средства играта си в страхотния сайт на Бетано. Потребителите имат на разположение и много други оферти за спортната секция, които им носят по-добри печалби и по-голям шанс за успех.

При регистрация в betano.bg може да се възползвате от Начален бонус спорт до 300 лева. Нито един фен на спортните залагания няма да пропусне тази оферта, тъй като депозитът се удвоява и имате кредити за залози за спортната секция. В допълнение, Бетано дава и безплатен залог до 300 лв. към тази оферта. Ако заредите 100 лв. или повече в сметката си, вие получавате free bet и може веднага да спечелите с него. За депозит на по-ниска сума бонусът безплатен залог е по-малък.

Какво е хубавото на бетано бонус за спорт? Ами вие може да тествате пазарите и спортната секция на букмейкъра, без да ви се налага да загубите от вашите пари. Естествено, след като сте депозирали в акаунта си ваши средства, за да вземете бонуса, има риск да загубите. Но още след депозиране ще получите бонуса си и може да залагате само с него. Бетано предлага хиляди събития на ден за футбол, баскетбол, тенис и т.н. Футболната секция има богат набор от мачове от цял свят. Вие може да залагате на популярни турнири от Англия, Испания, Италия, но и на мачове от Еквадор, Гана, Нигерия, Коста Рика и Ямайка. Вашият бонус не е наличен за изтегляне веднага след кредитирането му, като трябва да заложите цялата сума (депозит и бонус) пет пъти на спортни събития при коефициент минимум от 1.50.

Начален бонус спорт на сайта на Betano е само една от офертите, от които може да се възползвате за спортни залози. Когато посетите букмейкъра и влезете в раздела с промоции ще видите, че има десетки оферти за спортни залози. Един от най-предпочитаните бонуси е Бетано мисии. Играчите получават мисия - да направят даден залог, след което получават безплатен залог бонус. Букмейкърът предлага и залози с 0% марж, така че може да залагате на най-високите ставки за избрани събития за краен резултат. Често в тази оферта се включват най-интересните мачове за деня. Хазартният оператор предлага също и оферти Ранно изплащане за тенис, футбол и баскетбол. Има и чудесен бонус за права колонка, който ви дава по-голяма печалба на спортни залози. Не пропускайте нито един бетано бонус след регистрация и залагайте за по-големи печалби в един от топ букмейкърите у нас в момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички