Как да залагате на тенис в 22Bet


Как да залагате на тенис в 22Bet
Снимка: Getty Images/Guliver

2494 0

Ред е на тениса в ръководството за залагане на 22Bet. Един от най-популярните спортове както за публиката, така и за залагащите. От Откритото първенство на Австралия до новата Купа Дейвис, тенис турнирите за мъже и жени заемат почти цялата спортна година. Разгледайте тенис календара за 2021 г. Обърнете внимание на нашия урок по тенис, за да можете да залагате на този спорт с най-добрите и надеждни трикове.

Най-добрите съвети за залагане на тенис. Урок и трикове

Противно на това, което може да се случи, когато залагате на футбол, спорт, който изглежда всеки разбира, тенисът е игра с много променливи, които трябва да имате предвид, ако решите да залагате на него. Всичко влияе, от повърхността на шампионата до историята на конфронтациите между двама тенисисти. Оставяме ви променливите, които трябва да вземете предвид, особеностите и основните съвети, за да залагате на един от основните спортове в 22Bet. Най-пълното ръководство за залагане на тенис.

Съвети за залагане на тенис

Голямо разнообразие от турнири и настилки

Четири турнира от Големия шлем, девет турнира Masters 1000, женски Premier и международни турнири (съответно 21 и 29), 13 ATP-500, 40 ATP-250 Davis Cup, Fed Cup, Олимпийски игри, ITF... 22Bet непрекъснато предлага тенис пазари по целия свят на всяка повърхност (трева, клей, твърд корт или цимент) и във всеки спорт (единично, двойки или смесени). Изчакайте любимия си момент или състезание.

Прогнозирани пазари

Особеност на залаганията на тенис в 22Bet: винаги ще можете да залагате на шампионите от следващите четири Големия шлем, мъже и жени. Знаете ли, че Даниил Медведев има 11.25 шанс да спечели следващия Уимбълдън? Или че ако заложите днес, че британката Ема Радукану ще спечели US Open, може да имате коефициент от «7.80? [Цените са актуализирани към 22 септември 2021 г.] Щракнете тук, ако искате да научите актуалните авансови такси за тенис.

Ширина на пазарите преди играта

Залагането на тенис е много повече от залагането на победителя в мача. Интензивното проучване на срещата може да ви доближи много по-близо до квотата за стойност на хода. Залагане на хендикап на сет, общи пазари, игри и тайбрекове, залагания на резултати...

залогът „спечели първия сет и мача“ увеличава стойността на шансовете на вашия тенисист. Подобно на пазара на „победител на полувремето и в края на играта“ във футбола.

Значението на залаганията на живо в тениса

Тенисът несъмнено е един от любимите спортове на залагащите на живо. И е, че променливите са безкрайни в 22Bet. Общ брой игри за сет, резултат от втори сет, общ брой игри, паузи при обслужване. Анимациите и статистическите данни в горния десен ъгъл на вашия екран (ако сте във версията за настолни компютри) ще ви придружават и ще ви дадат възможно най-много информация, когато става въпрос за намиране на пазари и стойностни коефициенти.

Случай 1. Вашият тенисист започва играта с изваждане и шансовете преди играта не изглеждат достатъчно добри, за да се включат. Изчакването на 1-0 срещу може да направи шансовете малко по-близки до това, което сте търсили в началото. Че вашият тенисист започна да прекъсва мача? Това е рискът от залагане на живо

Случай 2. Двама добри сървъри защитават своя сервис без проблеми и резултатът е 4-4. 0-15 срещу играча, на когото искате да заложите, за да спечели сета, може да е добър момент да направите залога. Ами ако изчакаме 0-30?

Най-добрите съвети за залагане на тенис. знания и информация

От начина, по който работят новите класации на ATP и WTA за 2021 г. до най-добрите играчи, за които да внимавате през 2021/22 г., цялата информация е добра за намиране на стойностни пазари и коефициенти в 22Bet. От добрия удар на тенисиста до познаването на стойността на следващия турнир, който ще играе, преминаването през повърхността, съперника, точките за защита.

Мачовете на твърди кортове и трева обикновено имат по-голям брой тайбрекове, особено тези, които включват двама сървъри.

Като цяло, в женския тенис има по-малко влияние върху това кой сервира и кой връща, отколкото в мъжкия тенис.

Сървърите (Кевин Андерсън, Иснър, Карлович, Сок), когато останат, обикновено не оспорват точката, когато губят с 0-30, особено на твърда настилка. Мачовете на клей, въпреки по-голямата им продължителност, обикновено се разрешават с по-малко игри от турнирите на твърди кортове. Въпреки че е спорт, който може да предизвика изненади, е много малко вероятно играч от топ 5 да загуби срещу играч с по-нисък рейтинг. от номер 50 .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички