И през декември: Ранно изплащане в 33-та минута при залог над 2.5 гола


И през декември: Ранно изплащане в 33-та минута при залог над 2.5 гола
Снимка: Winbet.bg

128 0

И през декември всички почитатели на футбола могат да се възползват от промоцията, която игралният сайт winbet.bg представи за първи път на българския пазар. Това е “Ранно изплащане за брой голове”, което може да бъде използвано при залозите тип “Над 2.5 гола”.

Но защо тази промоция е толкова полезна и бързо се превърна в любима на потребителите, това си струва да бъде засегнато в следващите редове.

“Ранно изплащане за брой голове” - за всички, харесващи пазара “Над 2.5 гола”

Би било обективно да се каже, че за феновете на футбола залозите тип “Над 2.5 гола” са едни от най-популярните. Този залог представлява предвиждане, при което играчът прави прогноза, че избраният от него мач ще завърши с повече от 2.5 отбелязани попадения. Тоест - с поне три вкарани гола.

Ако в срещата има поне три попадения, без значение в коя врата са вкарани, тогава залогът се смята за печеливш.

Но какъв проблем решава промоцията “Ранно изплащане за брой голове”?

Често залозите на играчите не излизат печеливши, защото в мача са отбелязани две попадения, а само едно не достига за успешен краен изход. Например, двубоят може да е завършил 2:0, 1:1 или 0:2. Тогава играчът има два познати гола, но трети не му достига, за да запише печалба. Това не е никак приятно.

Тук се намесва промоцията “Ранно изплащане за брой голове” на WINBET, която операторът представи за първи път на българския пазар.

Благодарение на нея, ако до 33-ата минута на срещата са вкарани само два гола, при пазар “Над 2.5”, залогът се затваря и се маркира като печеливш. Това позволява на играчите да не очакват и трети гол, за да постигнат успех - достатъчни са им само два. Но както бе посочено - единствено ако те са отбелязани до 33-ата минута.

Важен детайл, който футболните фенове трябва да знаят - промоцията е валидна единствено за определени първенства и турнири, сред които и българската Първа лига. Може да се каже, че това са най-силните и престижни надпревари на европейския континент - първенствата на Англия, Испания, Италия, Германия и Франция, както и клубните битки в Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

Трябва да се знае, че валидни са единствено залози, поставени преди началото на съответната среща, като е нужно мачът да е отбелязан с иконката, която показва, че може да се използва “Ранно изплащане”. Промоцията не важи и за залози от типа “0% марж”.

Заключение

Може да се обобщи, че благодарение на промоцията “Ранно изплащане за брой голове”, WINBET отново предостави нови възможности за спортни залози на своите потребители. Тази промоция засяга един от най-предпочитаните и харесвани пазари в сферата, а именно - “Над 2.5 гола”. Стига да се използва умело и навременно, промоцията може да помогне на играчите в определени моменти.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички