Efbet бонус прогноза за плейофа между Лудогорец и Малмьо


Efbet бонус прогноза за плейофа между Лудогорец и Малмьо
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3036 0

Българският шампион Лудогорец най-после показа истинското си лице и е на път да си върне мястото сред най-силните в Европа. Групите на Шампионската лига са само на два мача разстояние, но пък победата над Олимпиакос осигури на родния шампион поне място в групите на обновената Лига Европа. По традиция, Efbet бонус офертите са налични за всички мачове на български отбори в Европейските клубни турнири.

В плейофната фаза съперниците стават още по-сериозни. Този пък, на пътя на разградчани застава шведския Малмьо.

Какво да очакваме от съперника?

Малмьо спечели 21-вата си титла през изминалата година. Шведите имат и едно огромно предимство – тяхното първенство е в разгара си. След 14 изиграни мача, противникът на „орлите“ заема първа позиция. „Сините“ се намират в много силна серия и нямат загуба в последните си 10 мача от всички турнири. В това число влизат и двата им мача срещу шотландския Рейнджърс в предходния кръг на Шампионската лига. Малмьо надигра два пъти с 2:1 момчетата на Стивън Джерард. Във втория мач пък победата дойде след пълен обрат, осъществен с човек по-малко на терена. Ако се концентрираме само върху мачовете от „турнира на богатите“, Малмьо е в серия от 12 мача без поражение. Последната загуба дойде срещу македонския Вардар през далечната 2017-та година. През миналата година шведите отпаднаха от Ференцварош, след две равенства и гол по-малко на чужд терен. Настоящата кампания стартира с победа над Рига. У дома Малмьо спечели с 1:0, а втората среща завърши 1:1. Последва победа над финландците от Хелзинки. Нова победа в Швеция с 2:1 и пак равенство навън – 2:2. Вече споменахме за впечатляващите успехи над Рейнджърс.

Прави впечатление, че Малмьо е много силен домакин и не е никаква изненада, че Ефбет предлага далеч по-висок коефициент за тяхна победа в първия мач. Единицата е оценена на 2.00. Равенството се търгува при 3.50, а за победата на родния тим залози се приемат при ставка 4.10.

Ако трябва да ви препоръчаме по-сигурен залог, по-скоро бихме се насочили към пазара „и двата отбора да отбележат гол“. Подобен залог щеше да бъде успешен в последните 5 европейски мача на Малмьо. Здравите шведски защитници пък ще имат проблеми срещу бързите нападатели на българския шампион, въпреки че Кирил Десподов е наказан за първия мач. Коефициентът на Efbet за този залог е впечатляващото 2.00.

Формата на Лудогорец

В началото на годината разградчани привлякоха литовския специалист Валдас Дамбраускас. Първите резултати не бяха впечатляващи, но слабата конкуренция в родната Efbet лига им позволи да спечелят титлата без особено напрежение. Плодовете от работата на треньора вече пък вече дават желаните резултати.

Лудогорец не загуби нито един от 9-те си официални мача от началото на кампанията. Отборът стартира с две победи с по 1:0 над беларуския шампион Шахтьор Солигорск. След което „орлите“ спечелиха и Суперкупата на България. Нещо повече, те победиха с 4:0 големия си съперник ЦСКА. Това бе най-изразителната победа на провинциален отбор срещу ЦСКА в София и доведе до невероятни катаклизми на „Българска армия“. В следващия кръг на Шампионската лига бе отстранен тимът на Мура, а между двата европейски мача бе сразен и българския вицешампион Локомотив Пловдив с 3:1. Последва рутинна победа с 3:0 над ЦСКА 1948 и два много силни мача срещу гръцкия гранд Олимпиакос. Два равенства и перфектно изпълнени дузпи пратиха българския първенец в последния квалификационен кръг.

Прогноза за мача

За съжаление, домакинската форма на Малмьо е твърде силна и нашето честно мнение е, че българите ще загубят първата среща. Може да заложите за победа на Малмьо при коефициент 2.00 в най-големия български сайт за спортни залози – Efbet. Оставаме оптимисти за втория мач, в който Лудогорец може да надвие силните скандинавци и да се пребори за място сред елита на европейския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички