Двамата не повярваха в Реал, затвориха залозите си и загубиха хиляди лири (СНИМКИ)


Двамата не повярваха в Реал, затвориха залозите си и загубиха хиляди лири (СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

2962 0

Реал Мадрид се домогна до обрат от 0:2 до 3:2 срещу Виляреал и отново излезе на върха в класирането на испанската Ла Лига. Победата им обаче със сигурност носи горчив вкус в устата на двама любители на спортните залози, които прибързаха и не изчакаха двубоят да завърши.

Както е известно, няколко букмейкъра вече разполагат с опцията "Затвори залог", която може да бъде използвана по всяко време. И в двата фиша, които ще в и покажем, тя е била използвана.

В първия случай със залог от 10 паунда потребител е играл следното: Барселона да спечели и двата отбора да отбележат гол (2:1 срещу Атлетико), Рома да спечели и двата отбора да отбележат гол (3:1), Манчестър Юнайтед да спечели и двата отбора да отбележат гол (3:2), Реал Мадрид да спечели и двата отбора да отбележат гол (3:2), ПСЖ да спечели и двата отбора да отбележат гол (5:1).

Въпросният потребител не е изчакал края на мачовете и е решил да използва опицията "затвори залога", печелейки 300 паунда. Добра сума, но общата сума, която щеше да спечели, ако беше изчакал головете на Марсилия и Реал Мадрид, щеше да е над 9 хиляди паунда. Ауч!

 

Това обаче не е всичко. Ако предположим, че два мача не са излизали на първия ни герой в историята, то следващият просто изобщо не е повярвал на обрата в полза на Реал Мадрид. Срещу 50 цента той е можел да спечели 12 хиляди паунда, но е затворил залога си срещу сума под 200 паунда. Мъка за феновете, празник за букмейкърските къщи...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички