ПРОГНОЗА за Висшата лига: Евертън - Ливърпул


ПРОГНОЗА за Висшата лига: Евертън - Ливърпул
Снимка: Getty Images / Guliver

1453 0

Евертън и Ливърпул излизат тази вечер на "Гудисън Парк" в подобрено настроение след последният кръг, в който и двата отбора постигнаха победи.

Евертън - Ливърпул, 22:00 часа, 19 декември

"Карамелите" обърнаха Арсенал на своя стадион и сега отново ще се опитат да зарадват своите фенове в най-важният мач за сезона - този срещу Ливърпул.

Капитанът Фил Джагиелка получи червен картон в предишната среща и няма да бъде на разположение на Роналд Куман, а централна двойка защитници по всяка вероятност ще бъдат Фунес Мори и Ашли Уйлямс, който реализира победното попадение срещу "артилеристите". Ромелу Лукако има 9 гола в 15 срещи този сезон и ще тормози защитата на градския съперник.

Ливърпул има 4 чисти мрежи в последните си 6 срещу, но пък изостана на 9 точки от първата позиция, макар и с мач по-малко. Лорис Кариус отстъпи мястото си на Симон Миньоле, който направи добър мач срещу Мидълзбро. Най-големият проблем пред Клоп изглежда стабилизирането на централната двойка защитници. Жоел Матип имаше проблеми преди тази среща, но по всяка вероятност ще може да се разчита на него. Ловрен и Клаван ще се борят за другото титулярно място.

Ако Ливърпул бъде солиден в защита, шансовете на Евертън в срещата са минимални. Нападението на червените е светкавично, а Садио Мане, Адам Лалана и Дивок Ориги са във супер форма и бележат непрекъснато.

В последните 6 сблъсъка между местните съперници Ливърпул има 2 победи, а равенствата са 4.

Прогноза на Sportlive.bg: Победа за Ливърпул (1.95)

Рискова прогноза: Победа на Ливърпул с 2 гола разлика (3.20)

коефициентите са на bet365

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички