ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Борусия Дортмунд - Легия Варшава


ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Борусия Дортмунд - Легия Варшава

1606 0

Днес се подновяват мачовете в най-комерсиалния турнир в Европа - Шампионска лига. Ще насочим вниманието ви към двубоя от група F на състезанието Борусия Дортмунд срещу Легия Варшава.

Борусия Дортмунд - Легия Варшава, 21:45 часа, 22 ноември

Домакините от Германия се намират в супер форма и нямат загуба от 1 октомври, когато паднаха при гостуването си на Байер Леверкузен. През уикенда момчетата на Томас Тухел надиграха тоталния фаворит в Германия Байерн Мюнхен и запазиха интригата за титлата жива.

Сега пред Борусия предстои поредния мач от Шампионска лига - домакинство срещу аутсайдера в групата Легия. В предишния двубой "жълто-черните" размазаха поляците с 0:6 на техния стадион и по всичко личи, че и днес ще постигнат убедителна победа.

Ситуацията в групата е такава, че Дортмунд могат да си осигурят първото място в групата още тази вечер, ако победят Легия, а Реал не спечелят трите точки в трудното си гостуване на Спортинг Лисабон. Германците ще са безкрайно мотивирани да зарадват страхотните си фенове, затова твърдо залагам на убедителна победа за домакините

Bet 365 предлага коефициент от 1.95 за знак 1 с азиатски хендикап (-2,5) или казано по-просто - Борусия да спечели с 3 или повече гола разлика. За по сигурен залог може да пробвате победа с 2 или повече гола (азиатски хендикап -1,5) на коефициент от 1.30, но моя съвет е да рускувте с по-голяма победа. Победа с 4 или повече гола се оценява от bet 365 на 2.85.

Прогнозата на Sportlive.bg: Победа за домакините с 3 или повече гола (1.95)

Рискова прогноза: Победа за домакините с 4 или повече гола (2.85)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички