Колонката на Sportlive: 2 мача от Лига Европа, които ще ви осигурят висок коефициент


Колонката на Sportlive: 2 мача от Лига Европа, които ще ви осигурят висок коефициент
Снимка: БГНЕС

1610 0

Реваншите в 1/16-финалните сблъсъци в Лига Европа обещават да бъдат повече от интересни и любопитни. Българският шампион Лудогорец гостува на датския Копенхаген и ще търси задължителна победа. Разградчани загубиха първата среща на стадион Васил Левски с 1:2 и момчетата на треньора Георги Дерменджиев ще трябва доста да се постараят, за да елиминират опитен и добре защитаващ се отбор като Копенхаген.

Интересни мачове за любителите на залозите не липсват. Шахтьор Донецк домакинства на Селта Виго след победата си с 1:0 като гост на испанския тим. Шахтьор е изключително опитен отбор, пълен с качествени бразилци като Фред, Бернад и Тайсън, а на вратата е легендата на тима Андрий Пятов. Гостите от Виго също не са за подценяване, но испанците се намират в лош период от своя сезон. Единствената им победа в последните 5 мача е срещу опашкаря Осасуна, който практически вече изпадна от Ла Лига.

Друг интересен мач се очертава двубоя между Османлиспор и Олимпиакос. Двата тима завършиха 0:0 в първата среща, но гърците имаха явно превъзходство в мача. Резултатът е доста коварен за прогнозиране, защото Олимпиакос ги устройва и голово равенство, но все пак класата на гърците е видимо по-сериозна. Те имат в състава си бившия играч на Ливърпул Али Сисоко, обещаващият в миналото Марко Марин и машината за голове през сезона Идейе Браун. Звездата на Османлиспор пък е Пиер Уебо, който се подвизаваше дълги години по терените в Испания за тимовете на Осасуна и Майорка.

Прогноза: Победи за Шахтьор Донецк и Олимпиакос (коеф. 5,14)

Рискова прогноза: Победа за Лудогорец и Олимпиакос да се класира напред (коеф. 8,24)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички