Не сте виждали Николета Лозанова така (СНИМКИ)


Не сте виждали Николета Лозанова така (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

38779 0

Николета Лозанова изненада феновете си, като сподели две снимки в Instagram профила си, на които е неузнаваема. 33-годишната звезда е облечена в черен мъжки костюм и носи къса перука. На един от кадрите тя си партнира с Иван Булкин, носител на титлата Super Model Universe 2020. Двамата нарочно носят дрехи на срещуположния пол "напук на предразсъдъците".

"Аз съм човек, който винаги е бил себе си напук на предразсъдъците. Точно затова приех поканата на h.a.l.f.mag да бъда първата жена на неговата корица, с която искаме да обърнем представите за нормалното! Нека заедно да премахнем стигмата и да бъдем свободни без предразсъдъци", написа любимата на Ники Михайлов в социалната мрежа.

Лозанова открито заяви своята подкрепа към хората с различна сексуална ориентация по повод месеца на ЛГБТ обществото.

"Happy Pride Month! 🌈 Не давай власт на омразата! Различията са това, което прави всеки един от нас неповторим. Те не трябва да са повод за страх и дискриминация. Нека подкрепим Sofia Pride и хората от всички цветове на дъгата. Вие правите живота по-цветен и по-красив! Be proud! Love always wins!", категорична е НиЛо.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ТУК!

Разбираемо провокативните ѝ снимки събраха както положителни, така и отрицателни коментари в социалната мрежа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички