Защо Betfair не приема залози от България?


Защо Betfair не приема залози от България?

572 0

Онлайн операторът Betfair не позволява на българските играчи да залагат в техния сайт. Залагащите у нас не могат да правят фишове в спортната борса и спортния букмейкър и нямат достъп до услугите на компанията. Хората, които са по-малко запознати с новините за Бетфеър, се питат защо?

Причината е, че техният лиценз в България не е валиден и букмейкърът се стреми да заработи отново в нашата страна и е направил процедура за подновяване на лицензираните си дейности. През лятото на 2019 г. обаче ДКХ отказа да поднови лиценза на Бетфеър. А защо - можем само да гадаем.

Факт е, че все още Betfair не приема залози от България. Надяваме се това да се промени в най-скоро време, тъй като компанията е един от най-добрите хазартни оператори и водещ букмейкър и спортна борса във Великобритания. Бетфеър е печелил редица награди за хазартен оператор и предоставят отлични услуги. Преди той беше сред най-използваните букмейкъри от български играчи, благодарение на добрите си коефициенти и разнообразието от спортни залози, както и наличието на спортна борса – информация може да намерите на следния адрес 7sport.net/betfair/.  Освен това често букмейкърът пускаше атрактивни бонуси за големи спортни събития, което привличаше още повече потребителите. Например увеличени коефициенти за големи футболни мачове или събития с българско участие като мачове на Кубрат Пулев или дерби между Левски и ЦСКА.

Иначе всички играчи имат достъп до своята сметка в Бетфеър. Когато обаче влезете в акаунта си, то ще видите, че липсват спортни събития и няма как да залагате. Ако това се промени, то при логин в акаунта, ще установите наличието на спортни залози отново, което ще означава, че букмейкърът се е завърнал в България.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


ВИДЕО: Фюри облиза стичащата се по врата на Уайлдър кръв

Тайсън Фюри спази не само обещанието си да нокаутира Дионтей Уайлдър, ами да превърне реванша между двамата...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама