Тръгва спортна платформа за любители


Тръгва спортна платформа за любители
Снимка: Sporthub.bg

2488 0

„Спортхъб“ предизвиква любителите на спорта 

В „Спортхъб“ (Sporthub.bg) всички, които имат отношение към спорта, ще могат да си намерят партньори за игра, да си изберат треньори, както и да участват в любителски състезания и тематични дискусии.

А за да е интригата още по-вълнуваща платформата предлага ранглиста на участниците и точкуване на играчите на различни нива.

Освен това феновете на спорта ще мога и да се предизвикват за различни игри.

Първите спортове, които са застъпени в „Спортхъб“ , са ракетните – тенис, бадминтон, скуош. Предстои включването на волейбол, стрийт баскетбол, тенис на маса, джаги, билярд, снукър, дартс, боулинг.

Амбицията на компанията „Диджитекс“, която разработва платформата, е „Спортхъб“ да излезе извън пределите на България и скоро да е достъпна за любителите на спорта в Австрия и Германия.

„Целта е тези преживявания в залата да ги пренесеш и в дигиталния свят – казва Бистра Манева, многократен републикански и европейски шампион по бадминтон и скуош - Винаги, когато има интрига, например изкачване в ранглистата, хъсът за игра е много по-голям. Или пък обратното, когато практикуваш индивидуален спорт, понякога трудно си намираш партньор. Платформата ще е и за тези играчи. Засега започваме с аматьорите. Но това не означава, че и професионалистите не могат участват. А те в повечето случаи го правят за забавление.“

„Спортхъб“ ще предлага също история на мачовете, статистика на двубоите, ще има още информация за спортните бази, новини и спортен магазин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички