Как да изберете най-добрите футболни екипи и футболни топки


Как да изберете най-добрите футболни екипи и футболни топки
Снимка: БГНЕС

3762 0

Футболът е универсален спорт. При него няма разделение по раса, език, възраст или пол.

И без значение дали сте начинаещи играчи, напреднали или просто фенове на футбола, той смело може да бъде обявен за Спорт №1 за мъжете. А и не само!

За някои хора футболът дори може да се нарече „религия“.

Общото между всички футболни отбори, въпреки различията във възрастта и уменията на играчите, са униформите. Намиране на подходящи футболни екипи , обаче не е толкова лесно, колкото избирането на дрехи и аксесоари за ежедневието.

Кои са основните неща, с които да се съобразим при избора на униформи за футбол

  • Качество

Едно от най-важните неща при покупката на футболен екип е качеството на материала и цялостната конструкция на облеклото. Избраните от вас униформи трябва да са изработени на ниво и да не се късат по шевовете. Потърсете материали, които предлагат изключителна устойчивост и не се цапат толкова лесно. Полиестерът е една от най-издръжливите опции, но има и други варианти. Изборът е Ваш!

  • Комфорт

Друго жизненоважно значение при избора на футболни екипи е нивото на комфорт, на който играчите се радват. Докато практикувате любимия си спорт, Вие трябва да се чувствате добре. От изключително значение е униформите да предлагат пълен набор от възможност за движение. Не избирайте плътно прилепнали фланелки, които ще Ви причинят дискомфорт на терена. Тук не говорим само за удобство- неправилно избраният екип може да доведе до лоши резултати за целия отбор.

  • Стил

Уверете се, че екипите на Вашия отбор са координирани и персонализирани. Всеки играч ще се нуждае от фланелка с уникален номер и неговото име (по желание). Футболните екипи трябва да бъдат изработени в цветовете, избрани от Вашия отбор (и вероятно ще ви е необходима втора резервна униформа).

Невъзможно е да практикувате този невероятен спорт без подходяща футболна топка! Неправилният избор може да доведе до лоши резултати за целия отбор!

Как лесно да изберете топка, с която да постигнете страхотни резултати?

  • Размер

Размерът на топката ще помогне както за удоволствието от играта, така и за развитието на играча. Диаметърът на футболните топки е различен и обикновено се означава с номер от 1 до 5. За по-малките играчи се препоръчва номер 3. За децата между 8 и 12 години най-подходящи са топки с размер 4, а за по-големите – 5.

  • Качество

Ако искате да постигнете страхотни резултати на футболния терен, обърнете голямо внимание на качеството. Може да изберете футболни топки от вносител, изработени от здрав и издръжлив материал. Най-предпочитана от футболистите е устойчивата синтетична кожа.

  • Дизайн

На пазара може да откриете разнообразни модели футболни топки, които ще задоволят всеки един вкус. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания!

Все пак помнете, че високото качество и издръжливостта са най-важни при избора на футболна топка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички