Звезда на Сити си татуира гаджето, за да измоли прошка за изневяра


Звезда на Сити си татуира гаджето, за да измоли прошка за изневяра

3944 0

Защитникът на Манчестър Сити Джон Стоунс се опита по интересен начин да измоли прошката на бившето си гадже, с която е скъсал заради изневярата си.

Англичанинът е прекарал няколко часа в студио за татуировки, където са му изрисували огромен портрет на прекараната девойка - Мили Савидж.

Това се случва няколко дни след като стана известно, че Джон е изневерил на Мили с Джесика Пити, която по професия е организатор на мероприятия.

Татуровката представлява лицето на Мили, което плавно се слива с часовник.

Студиото, където е направена татуировката, написа на своя акаунт в Туитър: "Клиентът реши малко да промени първоначалната концепция на портрета. На нас това ни хареса. Трудно е да направиш качествена картина върху трицепс".

22-годишният защитник на Сити се среща с Мили от 12 г. Когато е заформял романса си с Джесика, той я е уверил, че е скъсал с Мили.

Двамата се запознават в ресторант в Хейл през август, след което започват активно да общуват. Всичко завършва със среща в хотел "Лоури", където една нощувка е 900 паунда.

Когато обаче Джесика видяла снимка на Джон, на която той се разхожда из магазините с Мили, веднага се скарала с него, след което съобщила в Instagram на излъганата девойка какви ги върши нейният любим.

"Жал ми е за Мили, това е ужасна ситуация, но аз ще загубя уважение към нея, ако остане с Джон", казва Пити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички