Сръбски ас се оказа мъж за две жени - съпругата и любовницата (СНИМКИ)


Сръбски ас се оказа мъж за две жени - съпругата и любовницата (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм

12930 0

Капитанът на националният отбор по футбол на Сърбия Александър Коларов от години е основна тема на сръбските таблоиди, пише македонският сайт Кurir.

От години той е женен за Весна Коларова, с която имат две деца, но изглежда, че през цялото това време тя не е била единствената жена в живота му. Британските таблоиди свързваха името му с красавицата Кристина, още докато бекът играеше в английския Манчестър Сити. ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ЛЮБОВНИЦА НА СРЪБСКИЯ АС!

Според сръбските медии Коларов водил цели 8 години паралелна връзка с Весна и Кристина, а преди три години втората също му родила дете - син. Наивната приказка започнала като авантюра, но скоро след това сръбският футболист се влюбил в Кристина и дори наел апартамент, за да могат двамата да се виждат по-лесно. ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ЛЮБОВНИЦА НА СРЪБСКИЯ АС!

Съпругата му няколко пъти го напускала, но накрая винаги се връщала при него отново и отново. Когато Кристина му родила син, Коларов и семейството му не признали публично за бебето, но в крайна сметка футболистът дал името си на детето. По време на бременноста й той напуснал майката на сина си и се върнал окончателно при законната си съпруга. Днес Кристина е самотна майка и често публикува снимки на бебето си в Instagram. Самият Александър никога не е коментирал публично тази тема, съпругата му също. ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ЛЮБОВНИЦА НА СРЪБСКИЯ АС!

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ЛЮБОВНИЦА НА СРЪБСКИЯ АС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички