Спаринг-партньор на Кобрата: Той и Джени Суши се познават от известно време


Спаринг-партньор на Кобрата: Той и Джени Суши се познават от известно време
Снимка: принтскрийн

5460 0

Германският боксьор Роман Горст, който през миналата година беше спаринг партньор на Кубрат Пулев, заяви, че според него българският боксьор и репортерката Джени Суши, която заплашва кариерата му след скандал, се познават от известно време. Както е известно, американката подаде иск до Калифорнийската атлетическа комисия срещу Пулев, заявявайки, че е засегната от целувката, която получи от Кобрата по време на интервю с него.

Запитан от boxen.de дали скандалът с целувката е маркетингов трик от мениджмънта на Пулев, германецът заяви: "Запознах се с Кубрат и го намирам за много приятен човек. Мисля, че те (със Суши, бел. ред.) се познават от известно време. Кубрат беше в страхотно настроение след мача, че това просто се случи. Ако изгледате видеото, там изглежда, че целувката не ѝ е особено неприятна. И сега тя прави скандал от това? Не го разбирам, но това си е лично мое мнение".

Както е известно, репортерката-готвач заяви публично, че с Пулев не са приятели и всъщност тя го е видяла за първи път на мача, след който проведе скандалното интервю. Как Кубрат отговори на иска на Суши вижте в този материал.

*Снимка: jolygram.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички