СНИМКА: Звезда от Мондиал 2022 с потрошен джип за стотици хиляди в Монако


СНИМКА: Звезда от Мондиал 2022 с потрошен джип за стотици хиляди в Монако
Снимка: GettyImages

3835 0

Една от звездите на Швейцария по време на Световното първенство по футбол в Катар - Брeел Емболо, може да е попаднал в пътно-транспортно произшествие, след като личният му автомобил "Lamborghini Urus" сериозно пострада през изминалите дни в Монако, съобщава RMC Sport.

Швейцарският национал се подвизава именно за гранда от Кралството, по улиците на което се случва и катастрофата в нощта на 17 декември. Тогава в инцидента участват още жълто Ферари и бял Нисан.

Към момента е сигурно, че футболистът е невредим, но още се изяснява дали е бил в автомобила по време на инцидента. Стойността на последния модел от въпросния модел се оценява на над 220 хиляди долара. 
Според свидетел на инцидента - водачът на азиатския автомобил е преминал на червен светофар, след което се е блъснал в джипа на национала, който се е движил по главния път. Междувременно нарушителят се е озовал и в паркираното Ферари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички