След излизането от затвора: Още едно радостно събитие застигна Дани Алвеш (СНИМКА)


След излизането от затвора: Още едно радостно събитие застигна Дани Алвеш (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3872 0

Изпадналата в немилост бивша звезда на Барселона Дани Алвеш изглежда се е събрал отново със съпругата си - моделът Йоана Санц, след като беше освободен от затвора срещу гаранция от 1 милион евро.

Бившият бразилски национал беше осъден през февруари на четири години и половина зад решетките за предполагаемо изнасилване на жена в каталунски нощен клуб през декември 2022 г. Той излежа 15 месеца, като същевременно продължи да обжалва присъдата, като напусна затвора преди седмица.

Алвеш се съгласи с редица условия, наложени от съда след освобождаването му, като южноамериканецът се отказа от бразилския и испанския си паспорт. Той трябва да се показва в съда всяка седмица, както е посочено в условията на временното му освобождаване.

Алвеш се е събрал с бившата си половинка?

Дани Алвеш се е събрал с жена си

Говори се, че 40-годишният вече е организирал едно пищно парти, за да отпразнува рождения ден на баща си, и сега изглежда се е свързал отново с половинката си. Санц поиска развод след ареста на Алвес, но тази раздяла беше отложена.

Тя вече публикува снимка в социалните медии, с която намеква за помирение, като ръката на Алвеш се вижда заедно с това, което изглежда съответства на татуировките  им - "1+1=1".

"Нека този месец е добър, нека бъдете по-силни, отколкото сте били до днес. Нека се почувствате напълно благодарни, защото въпреки всичко си тук. Нека бъде месец, в който да давате и получавате любов, месец, в който да се чувствате спокойни и щастливи за всичко, за което сте се борили. Нека април бъде положителен месец за всички", написа тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички