Шерцингер отговори дали двамата с Григор ще вдигат сватба


Шерцингер отговори дали двамата с Григор ще вдигат сватба
Снимка: интернет

13791 0

Григор Димитров и Никол Шерцингер продължават да са една от най-обсъжданите двойки. Преди дни в английската преса спекулира, че двамата дори са готови да сключат брак.

Папараци уловиха как двамата разглеждат пръстени по време на ваканцията си в Италия. Певицата обаче реши да сложи край на спекулациите и сподели, че в момента е концентрирана в професията си.

Шерцингер: Не съм изневерявала на Григор

"В момента съм се концентрирала върху работата си, така че другите неща трябва да страдат. В това число влиза и личният живот. Винаги съм го оставяла на втори план, за да се отдам на ангажиментите си. Но и честно казано, никога не съм очаквала на тази възраст да съм омъжена и да имам деца", заяви изпълнителката пред The Sun.

Тя коментира и българския тенисист като заяви, че двамата се подкрепят в начинанията си. "Григор обожава X-Factor, когато има възможност, не спира да го гледа. Много ме подкрепя в това начинание и му благодаря. Аз пък го следвам по турнирите, когато мога. Гледах го на US Open, където падна от Анди Мъри. Но пък преди това го би, така че всичко е наред в този аспект", допълни още Шерцингер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички