Обявиха Атлет №1 за 2019 година


Обявиха Атлет №1 за 2019 година
Снимка: Getty Images/Gulliver

2156 0

В началото на годината Кристиано Роналдо се превърна в първия човек, който достигна 150 милиона последователи в социалната мрежа "Instagram". Над 1 милиард души използват "Instagram", което значи, че 15% от тях се интересуват и следят португалската суперзвезда.

Точно поради тази причина едва ли е изненада за някого, че именно CR7 e избран за Атлет №1 на 2019 година. В класацията за популярност сред спортистите той изпреварва за първата позиция баскетболиста Леброн Джеймс и ММА боеца Конър Макгрегър.

"ESPN" оформя класацията по три компонента - търсене в "Google", като за основа се ползва оценката от 100, която има Роналдо, последователите в социалната мрежа "Instagram" и това как влияе на акциите на пазара.

РОНАЛДО ИЗПУСКА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ НА ЮВЕНТУС В ШАМПИОНСКА ЛИГА

На първата позиция е Кристиано Роналдо, както вече разкрихме, следван от Леброн Джеймс и Лионел Меси. Четвъртата позиция е за Неймар, петата за Конър Макгрегър, а Топ 10 допълват Роджър Федерер, Вират Кохил, Рафаел Надал, Стеф Къри и Тайгър Уудс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички