Нулев морал! Публикуваха снимка с трупа на Марадона


Нулев морал! Публикуваха снимка с трупа на Марадона
Снимка: Getty Images/Guliver

10625 0

Смъртта на Диего Марадона шокира цял свят и 24 часа след новината хиляди продължават да се стичат по улиците на Аржентина. Поклонението започва по-рано през деня, като в президентския дворец "Каса Росада" беше положен ковчегът с тялото на Марадона. 

Докато милиони обаче оплакват легендарния футболист, отново се намери човек, който да премине тотално моралните норми. Представител на погребалната агенция, която е ангажирана с подготовката на ковчега, се е заснел с тялото на Марадона, докато то е положено в ковчега. 

Нещо повече, той дори е вдигнал палец, явно горд с постъпката си. Снимката веднага получи огромно разпространение в социалните мрежи и милиони побесняха на глупостта, проявена от служителя. Само за няколко минути беше разкрит и кой е човекът от снимката - името му е Диего Молина и веднага е бил уволнен от агенцията. Потребители в социалните мрежи са категорични, че трябва да има по-сериозно наказание за него. 

Ако желаете, можете да видите цензурирана снимка на Молина с тялото на Марадона на този линк. От уважение, няма да поместим снимката тук. 

Легендата си отиде от този свят на 60-годишна възраст, като преди повече от десетилетие Диего Марадона разкри какво иска да пише на гроба му, когато го погребат (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички