Не Неймар, но друг бивш съотборник: Ясно е кой е платил гаранцията на Дани Алвеш


Не Неймар, но друг бивш съотборник: Ясно е кой е платил гаранцията на Дани Алвеш
Снимка: Getty Images

5765 0

Дани Алвеш успя да намери 1 млн. евро, за да бъде платена гаранцията му и да излезе на свобода след над 1 година, прекарана в затвора. Бившият бразилски национал бе осъден на 4 години и половина по обвинение за изнасилване, като няколко пъти му бе отказвано да бъде пуснат под гаранция.

В крайна сметка, той и неговата защита успяха да убедят съда, че няма да избяга или да се укрие, но проблем се оказа набирането на нужната сума. Припомняме, че са запорирани всичките му сметки и затова не може да разчита на своите пари.

Отначало слуховете сочеха, че бащата на Неймар-младши ще даде тази сума на Дани Алвеш, както направи преди няколко месеца с обезщетението от 150 000 евро, което съдът поиска от бразилеца. В последния момент се оказа, че това няма да се случи.

Още: Дани Алвеш е предал двата си паспорта и ще ходи до съда всяка седмица

Ясно е кой е платил гаранцията на Алвеш

Според "La Vanguardia" група приятели на Алвеш са му дали милион евро. Телевизионният канал "TUDN" отива по-далеч и назовава имена: "Сред тях е Мемфис Депай. Играчът на Атлетико де Мадрид и Алвеш се срещнаха по време на втория етап на бразилеца в Барселона и там станаха добри приятели".

Дани Алвеш има услужливи приятели,които са му помогнализ а гаранцията

"Никога няма да разочаровам приятелите и семейството си. Това не означава, че съм съгласен с всичко, което правят, но няма да ги изоставя. Ние, футболистите, генерираме много съдържание и публикуваме всякакви неща в социалните мрежи. Хората трябва да осъзнаят, че Идвам от трудна среда.

Важно е също така да подчертая, че брат ми беше в затвора десет години и почти никога не ме питаха за това. Попитаха ме обаче за Бенджамин Менди и Дани Алвес. И двамата бяха замесени в криминални дела, но това не означава, че престанаха да ми бъдат приятели. Те са мои приятели", каза Мемфис дословно преди няколко дни в интервю. Персони нон грата: БФС също попиля Дани Алвеш и Робиньо! (СНИМКА)

Още: Дани Алвеш намери нужния милион за гаранцията и излиза на свобода!

Пълен обрат: Бащата на Неймар няма да плаща гаранцията на Дани Алвеш! (СНИМКА)

Братът на Дани Алвеш: Съдията е видял противоречия от жертвата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички