Може ли Меси да се справи и в студена вечер на "Британия" в Стоук?


Може ли Меси да се справи и в студена вечер на "Британия" в Стоук?
Снимка: Gulliver/Getty Images

3687 0

По време на паузата за изиграване на мачове на националните отбори по традиция няма много събития от света на футбола. Тогава обаче е време за интервюта и точно това са направили от "Daily Mail" с Жерар Пике.

Защитникът на Барселона коментира разликите между Висшата лига и Примера дивисион, като е абсолютно категоричен, че Реал Мадрид и Барселона не могат да спечелят титлата на Премиършип, ако се прехвърлят да играят там.

"Мисля, че Барселона или Реал няма да спечелят титлата по време на първия си сезон в Премиършип. Абсолютно никакъв шанс нямат и двата отбора", каза Пике.

"Да, наистина мисля така, защото ако отидеш в Стоук, или на друго място, ще ти бъде много, много трудно. Това е интересен дебат - може да се спори с часове. Но същото важи и за английските отбори - Манчестър Юнайтед или Челси няма да спечелят в Испания също. Поне не през първия сезон", каза още Пике.

Тогава репортерът го попита: "Значи наистина дори Меси ще има проблеми в студена ноемврийска вечер на "Британия" в Стоук?". На този въпрос Пике предпочете да не отговаря.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички