Кристиано Роналдо се похвали със суперкола за "скромните" 450 000 евро (СНИМКА)


Кристиано Роналдо се похвали със суперкола за "скромните" 450 000 евро (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4275 0

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо за пореден път се похвали с нова придобивка в една от големите му страсти - автомобилите. Португалецът показа невероятната си нова кола, докато стоеше до "Ferrari" за 450 000 евро, облечен в спортен екип на Gucci на стойност 2000 евро.

Ново попълнение в колекцията на Роналдо

Автообилите са сред големите страсти на Кристиано Роналдо

Звездата на Ал Насър се похвали с новото си попълнение в колекциятаот суперколи - синьо Ferrari Purosangue. 38-годишният направи това в Instagram, като явно добре употребява огромните заплати, които е спечелил, откакто се премести в Саудитска Арабия преди година.

Това дори не е сред най-скъпите в колекцията на Роналдо. Тази чест се пада на екземпляр от лимитираната серия Bugatti Centodieci на стойност 9 милиона евро. Той има широка гама от автомобили в гаража си, включително Bugatti Veyron за 1,5 милиона паунда, Mercedes-Benz S65 AMG, McLaren MP4-12C и Lamborghini Aventador.

Роналдо може да прекара няколко дни в шофиране из Саудитска Арабия с новия си автомобил, преди да се върне в игра с Ал Насър. Клубът от Рияд ще се изправи срещу Шанхай Шенхуа в приятелски мач на 24 януари. На първи февруари неговият отбор ще се изправи срещу Интер Маями на Лионел Меси в друга приятелска среща.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички