Кралското бебе ще дели рождения си ден с най-обичния английски футболист


Кралското бебе ще дели рождения си ден с най-обичния английски футболист
Снимка: getty images

5183 0

Раждането на второто кралско бебе на Кейт Мидълтън и принц Уилям предизвика истински фурор, като през уикенда валяха милиони честитки към семейството и новородената кралска особа от всеки край на планетата.

В същото време също толкова пожелания обаче получи една от най-популярните личности не само на Острова, но и в цял свят - Дейвид Бекъм.

Бившият ас на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Лос Анджелис Галакси, Милан и ПСЖ отпразнува своя 40-и юбилей на 2-и май - денят, в който е родена и наследницата на Кейт Мидълтън и Принц Хари.

"Страхотни новини! Няма как да съм по-радостен за Кейт и Уилям. Радвам се, че майката и дъщерята са добре. Не е зле да си роден на този ден", поздрави Бекъм кралското семейство на своя юбилей.

По принцип, трудно е да делиш рожден ден с толкова популярен спортист, но пък и на Бекъм няма да му е лесно да остане на 1-о място в сърцата на Англия на тази дата. Все пак говорим за кралското бебе...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички