Какво означават татуировките на Лионел Меси?


Какво означават татуировките на Лионел Меси?
Снимка: Gulliver/GettyImages

8777 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси в последните години татуира голяма част от тялото си, като прикри с рисунки цялата си дясна ръка, както и левия си крак от коляното до глезена. Освен това аржентинецът има татус и на задната плешка.

На ръката си в областта на рамото Меси има татуиран Исус Христос, като за никой не е тайна, че той е силно вярващ. Част от католическата черква в Барселона също е изрисувана на ръката му - затворен лале и част от прозореца на срещата са съответно на бицепса и лакътя на 10-ката. На предмишницата той има разцъфнало лале и часовник.

Според татуиста на Меси Роберто Лопес, лалето показва, че талантът може да разцъфне навсякъде, без значение от обстоятелствата. Прозорецът от "Sagrada Familia" пък символизира любовта му към града.

Меси татуира крака си преди няколко години, когато бе нарисуван меч с цветя, още едно разцъфнало цвете, както и ръцете на най-големия му син Тиаго. Разбира се там има място и за любимия на Меси №10.

На скоро обаче Меси заличи почти всичко, като почти целият му крак е покрит с мастило, като в момента единствено ръцете на сина му и 10-ката са видими. На плешката си пък Меси има облика на майка си Силия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички