Жестока депресия затрива Тони Силва


Жестока депресия затрива Тони Силва

3685 0

Нечовешка депресия е връхлетяла крилото на ЦСКА Тони Силва. Поредната семейна трагедия в Португалия съвсем е вгорчила живота на талантливия младеж. Силва преживява много тежко смъртта на дядо си, който се спомина онзи ден. 20-годишният бързак изпаднал в дупка и съвсем забравил за професионалните си ангажименти, разкриха от "Армията".

"Преди две години починаха баба ми и майка ми, а сега и моят дядо. Все още не мога да повярвам. Винаги ще те обичам, благодаря ти за всичко", изля душата си Тони Силва.

Моментът е повече от неподходящ, тъй като ЦСКА вече преглежда поне 3 сериозни оферти за португалеца, а с продажбата му ще бъде гарантирано обезпечаването на отбора поне до Нова година. Така, за да вдигнат възможно най-бързо на крака Тони, шефовете са потърсили помощта на психолог.

Само преди две години талантът е бил на крачка да прекрати футболната си кариера по подобни причини. Докато е играел още в Англия, роденият в Гвинея-Бисау талант научава за смъртта на майка си. Застанал на кръстопът, техничарят все пак приема офертата да се присъедини към ЦСКА.

"Нямах желание да играя повече футбол. Моите приятели обаче ми казаха, че не бива да пропилявам таланта си и в крайна сметка реших да се върна в действие и приех поканата на ЦСКА. Сега искам да сграбча с две ръце възможността, която ми се даде", каза още тогава Силва. В чест на майка си бързакът сам обеща на себе си да направи сериозна кариера първо в ЦСКА, а после и на Запад, като мечтата му е да се върне в родния Бенфика.

Постепенно португалецът се утвърди в състава на ЦСКА, а в това време хвана окото и на няколко западни клуба. От месеци белгийският Брюж се пазари с ЦСКА за правата на играча. Тони Силва буквално развинти белгийците по време на контролата между двата отбора в Холандия, завършила при 3:2 евро още след мача, след това офертата им бе удвоена. От "Армията" обаче са непреклонни, че искат поне 1 млн. евро.

В борбата за подписа на Тони Силва се включили още руски и гръцки клуб.

На "Армията" вече били готови да се разделят с португалеца, чиято форма спадна осезаемо в последния месец. Дори се говореше, че Тони Силва е недоволен от отказа на клуба да го пусне в белгийския Брюж. В момента обаче първа грижа на "червените" е да помогнат на Силва да направи старт в живота си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички