Има ли заформен романс между Николета и Бареков?


Има ли заформен романс между Николета и Бареков?

2337 0

През последните дни в "жълтите" издания зачести слуха за връзка между секс-символа Николета Лозанова и политика-журналист Николай Бареков. Поради тази причина и двамата излязоха с позиция, че няма никаква истина в писанията по медиите. 

"Днес съм била с Бареков, преди това бях със свинар, арабин, земеделец и всичко възможно селскостопанско. Кога ли ще ви секне музата... Не стига, че сте се изчерпали, ами и се повтаряте вече, моля - не изтърквайте името ми! Казах "името ми", защото личността ми не можете никога!", написа в профила си във "Фейсбук" апетитната плеймейтка.

Евро-депутатът Бареков също побърза да "неутрализира" слуховете в типичен за себе си стил.

"Явно режисьорите на медийната среда са станали особено изобретателни в налагането на новите опорни точки, след като изчерпаха темата как Бареков е най-лошият човек в политиката. След "върха" с Николета Лозанова да се готвят Мадона, Адриана Лима, Джесика Алба и всички, на които им дойде редът. Искам сам ода заявя, че поредната лъжа, в която главна роля има Николета Лозанова, е съшита с бели конци", написа Бареков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички